10 întrebări pentru Simona Dichiseanu-Florescu

 

 

simona dichiseanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Pare că a descoperit elixirul tinereții. Simona Dichiseanu Florescu este o femeie superbă peste care anii pare că nu lasă semne. Este mama Ioanei și bunica Anastasiei, iar acest lucru o împlinește și o întinerește vizibil. Iată cum a răspuns Simona Dichiseanu Florescu decalogului nostru.

1.Care este rutina dumneavoastră de dimineață?

Băutul cafelei e ritualul care îmi dă forță și energie de dimineata. Apoi fresh-ul de grapefruit cu lămâie. Îmi fac curățenie prin casă apoi îmi verific programul pe ziua respectivă. Dacă nu am ceva în mod special de rezolvat, merg la fetele mele și îmi petrec ziua cu ele. (n.r fiica Ioana și nepoțica Anastasia)

2.Care sunt alimentele pe care le consumați cel mai mult în această perioadă? 

Fructele de sezon, mai puțin pepenele pentru că mă forțează să rămân acasă. Apoi batoanele cu nutrienți și proteine.

3.De-a lungul anilor, în saloanele de înfrumusețare au apărut tot mai multe tratamente și masaje corporale. Ați apelat vreodată la acestea?

Pentru ten am avut o perioadă după naștere când mai apelam din când în când la tratamente, măști… dar în timp, am învățat singură să mă ocup de tenul meu fără a cheltui mult. Ador masajele corporale însă, sunt chiar dependentă de ele.

4.Ați ținut vreodată o dietă strictă? Dacă da, în ce a constat aceasta? 

Da, am ținut diete stricte. Una dintre ele era doar pe bază de fructe consumate separat pentru că se spune că fiecare fruct conține enzime importante pentru digestie și nu trebuie amestecate. De exemplu, pepenele se consumă doar el toată ziua și dă rezultate spectaculoase. O altă dietă, Oshawa este excelentă, nutritivă. Mă simțeam atât de ușoară și tenul era foarte luminos. Le mai reiau din când în când.

5.Ce părere aveți despre operațiile estetice? Ați apelat în trecut la acestea? Sau o s-o faceți dacă o să simțiți? 

Din punctul meu de vedere sunt benefice atâta timp cât nu se exagerează sau se abuzează de ele. Nu am apelat niciodată și cred ca nici nu voi apela. Îmi place să îmbătrânesc cât se poate de firesc și să îmi accept vârsta.

6.V-a fost vreodată teamă să spuneți anumite lucruri pentru a nu fi judecată sau interpretată greșit?

Sigur că da. Dar am ajuns la concluzia că orice ai spune se judecă și se interpretează. Am învățat să nu mai țin cont și să spun ce gândesc. Sigur că există situații când trebuie să ai un pic de diplomație.

7.Care sunt cele trei cuvinte care vă definesc? 

Bunătate, credință, iubire

8.Ce vă ajută să treceți peste momentele dificile din viața dumneavoastră? De unde vă luați puterea de a merge mai departe? 

Credința. Am avut câteva situații când credeam că se prăbușește cerul peste mine, dar credința în divinitate mi-a dat puterea de a trece peste. Am simțit întotdeauna că cineva ,acolo sus, mă iubește.

9.Dacă ar fi să alegeți un lucru pe care să-l faceți de dimineață și până seara, care ar fi acela? 

 

Să stau cu nepoțica mea, Anastasia. E cel mai frumos dar de la Dumnezeu, după fiica mea.

 

10.Sunteți o femeie superbă si foarte invidiată. Ce sfaturi sau trucuri aveți pentru femeile care vor să arate la fel de bine ca dumneavoastră?

 

Orice ar fi să nu renunțe niciodată să aibă grijă de ele. Nu e costisitor și nu ia mult timp să te poți menține, sa fii îngrijită și cochetă. E vorba de respectul de sine. Să nu uităm să ne iubim și să iubim. Iubind, primim iubire.
Bianca Olteanu
foto: arhiva personală

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete