Tragedie inimaginabilă: doi copii români arși într-un incendiu. Mama a refuzat să-i arunce de la fereastră în brațele vecinilor

Doi copii români uciși în mod tragic într-un incediu în Marea Britanie. Mama copiilor a refuzat să-i arunce de la geam în brațele oamenilor de teamă că i-ar putea răni.

AGONIA UNEI MAME: „Copiii mei, bebelușii mei, trebuie să-i iau' țipa femeia din rărunchi înainte ca cei doi copii să fie uciși în mod tragic în incendiu.

Copiii minori ai familiei de români stabiliți în Marea Britanie au murit într-un mod cumplit. Desire Busuioc, în vârstă de trei ani, și fratele ei, Louis, în vârstă de cinci ani, au rămas prinși înăuntru în casă, în timp ce incendiul a cuprins casa familiei lor din Preston, Lancs.

Cei doi copii au fost văzuți la fereastra casei lor alături de mama lor, Lorena plângând, în timp ce focul le învăluia casa. Înăuntru s-a format un fum negru dens, în timp ce vecinii strigau „aruncă copiii, aruncă copiii jos!' făcând semne disperate că îi vor prinde.

Dar Lorena, de teamă să nu rănească copiii, a fost văzută căutând o altă cale de ieșire.

Printre cei care au încercat să salveze familia s-a numărat și un vânzător din apropiere, Malesh Nayli, în vârstă de 55 de ani, care a descris încercările dramatice de a salva familia. El și trei clienți au fugit din magazinul său după ce un băiat de 13 ani le-a spus că are loc un incendiu și se aud țipete venind dintr-o casă aflată în apropiere.

Malesh a spus: „Am alergat și am văzut-o imediat pe Lorena la fereastră cu ambii copii. Cred că îl ținea pe micuț și plângea cu fața neagră de fum. Ieșea fum pe fereastră, era atât de rău. Am țipat „aruncă copiii!'

„Prima noastră reacție a fost să dăm cu piciorul în ușa din față, dar de îndată ce am făcut-o și am deschis ușa vestibulului, a fost un infern. Am ieșit imediat înapoi afară. Lorena încă plângea la fereastră într-o stare groaznică. Când au sosit pompierii Lorena era jos pe trotuar. Ea striga „copiii mei, trebuie să ajung la copiii mei'.

„Copiii erau încă în casă. Femeia din panică a ieșit din casă. A fost doar o scenă de panică pură, o poziție îngrozitoare pentru o mamă.'

Martorul a spus că Lorena l-a sunat pe partenerul ei Lucian cât de repede a putut, care e venit imediat la fața locului.

Martorul ocular a spus că lucrătorii de la ambulanță le-au acordat primul ajutor copiilor înainte ca aceștia să fie transportați de urgență la spital. El a adăugat: „Mai târziu am auzit că Louis se afla într-o secție cu mama lui, în timp ce fetița a fost dusă împreună cu tatăl ei la alt spital din Manchester sau Liverpool.

„Este o tragedie. Erau o familie minunată.'

Un alt vecin, Anthony Richardson, a mai spus: „Femeia era pe pervazul ferestrei și striga „copiii mei, bebelușii mei' și striga după ajutor. Nimeni nu ar fi putut intra în casă cu atât de mult foc și fum și oricum nu era nicio modalitate de a ajunge acolo sus. I-am spus femeii că trebuie să sară și că o voi prinde, dar ea a continuat să refuze, dorind ca cineva să meargă acolo să o ajute să-și ia copiii. Mi-am ridicat brațele și am strigat „trebuie să sari acum. Din fericire, a făcut-o.'

În timp ce Anthony o ținea pe femeie, care încerca să se întoarcă la copiii ei, fereastra a explodat și a izbucnit foc.

Medicii s-au luptat pentru a salva copiii, dar intervenția medicală a fost inutilă, din păcate, aceștia au murit.

Martorii au spus că ambii copii au fost acoperiți de funingine și fum în timp ce au fost scoși afară din clădirea în flăcări de către pompieri. Se spune că tatăl lor, Lucian, a ajuns apoi acasă și și-a găsit copiii în stradă primind primul ajutor.

Demi-Lee, un alt martor a spus: „Țipa pentru copiii săi. Emoția din vocea lui a fost atât sfâșietoare. A fost cel mai îngrozitor lucru pe care l-am văzut.'

Foto: captură The Sun

Citeste și:

Rusia amenință Suedia și Finlanda cu arme nucleare. Le cere să renunțe la aderarea la NATO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri