Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării, ar fi suferit „un atac de cord, dar nu din cauze naturale”

Leonid Nevzlin, 62 de ani, un om de afaceri rus important în exil, susține că Serghei Șoigu, ar putea fi lăsat „cu handicap dacă supraviețuiește' și se află în prezent la terapie intensivă.

Leonid Nevzlin, un inamic al lui Vladimir Putin, a mai spus că Serghei Şoigu, în vârstă de 66 de ani, este „în afara jocului' şi ar putea fi lăsat „invalid dacă supravieţuieşte' şi se află în prezent „la terapie intensivă, conectat la aparate'.

El a mai susținut că 20 de generali ai ministerului apărării au fost reținuți într-un caz de „corupție', care a dus la arestarea a 150 de ofițeri ai Serviciului Federal de Securitate (FSB).

Fostul coproprietar în exil al gigantului petrolier Yukos a atribuit revendicările extraordinare surselor sale nespecificate din Moscova. Nevzlin este un om de afaceri, investitor și filantrop israelian născut în Rusia.

A deținut funcții de rang înalt la Group Menatep și filiala sa, Yukos Oil Company.

„Șoigu este în afara jocului, poate deveni handicapat dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv. Este la terapie intensivă, conectat la dispozitive. Zvonurile spun că atacul de cord nu ar fi putut avea loc din cauze naturale', a scris Leonid Nevzlin pe Facebook, potrivit Mirror.

În trecut s-a mai discutat despre problemele cardiace ale lui Șoigu și, de asemenea, susțin că acesta a dispărut din peisaj, deoarece Putin i-a ordonat să opereze dintr-un buncăr nuclear îndepărtat din Urali.

Au existat, de asemenea, rapoarte că Putin l-a pus pe margine după ce forțele de la Kremlin au suferit pierderi grele.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri