Viața Mirelei Boureanu Vaida după ce se închid camerele de filmat. Imagini emoționante cu copiii prezentatoarei

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Pe lângă emisiunea „Totul pentru dragoste', pe care o moderează la Antena 1, repetițiile de la teatru și cele de la musicalul „MAMMA MIA', vedeta își face întotdeauna timp pentru familie.

Prezentatoarea se mândrește cu doi copii frumoși, pe nume Carla Maria, în vârstă de 3 ani și Vladimir Alexandru, de 1 an și 8 luni.

Viața Mirelei Boureanu Vaida după ce se închid camerele de filmat

Frumoasa prezentatoare își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și nu ratează nici o ocazie de a posta filmulețe și poze cu cei mici. În cele mai multe poze, ei sunt nelipsiți din activitățile ei de zi cu zi, însoțind-o la filmări, cumpărături sau la repetițiile de la teatru.

Pozele care fac însă deliciul fanilor sunt cele din vacanțele cu familia și plimbările în parc. Nimic nu pare să le placă mai mult decât camera de filmat. Să calce oare urmele mamei lor?

Moderatoarea nu pare copleșită de atribuțiile pe care i le aduce activitatea de mămică, iar aprecierile din partea celor care o urmăresc nu au întârziat să apară:

„Două păpuși! Să vă trăiască și să vă bucurați de ei!', „Dumnezeu să vă binecuvânteze! Sunteți o familie de urmat', „Sunteți minunată! Un om deosebit!'.

Imagini emoționante cu copiii prezentatoarei. Epuizați, dar adorabili

Ultima poză publicată de Mirela Boureanu Vaida îi arată pe cei mici epuizați după weekendul petrecut departe de București, când cei mici au adormit în drum spre casă. Vedeta a profitat de ocazie și a imortalizat momentul, fotografia fiind încărcată imediat pe paginile de socializare.

https://www.instagram.com/p/BicYjt-g2JD/?taken-by=mirelavaida

Poza a strâns repede peste 4000 de aprecieri. Toți o știu din postura de prezentatoare sau de pe scena teatrului. Află cum se desfășoară viața Mirelei Boureanu Vaida după ce se sting camerele de filmat.

Pentru mai multe poze, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Instagram

Mihaela Chircă

Citește și:

Ce a făcut Mirela Vaida când a aflat că va juca rolul Donnei în musicalul „Mamma Mia': „Mi-a plăcut foarte mult'

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Mirela Vaida, surpriză de proporții pentru fanii săi! Va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati