Ce a făcut Mirela Vaida când a aflat că va juca rolul Donnei în musicalul „Mamma Mia”: „Mi-a plăcut foarte mult”

Mirela Vaida are un program extrem de încărcat în ultima perioadă. Pe lângă emisiunea zilnică, unde prezintă povești impresionante de dragoste, artista mai lucrează la un proiect.

Ea va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia', primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, ce va avea premiera în luna mai, la Sala Palatului.

Ce a făcut Mirela Vaida când a aflat că va juca rolul Donnei în musicalul „Mamma Mia'

Mirela Vaida susține că a fost atât de încântată de rolul acesta încât a mers împreună cu soțul ei la Londra, acolo unde acest musical se joacă în fiecare zi, tocmai pentru a vedea spectacolul original și pentru a-și forma și mai bine o imagine a ceea ce va trebui să facă odată întoarsă acasă.

„M-am dus la Londra într-un weekend. Să văd despre ce vorbim și la ce ne raportăm. Și mi-a plăcut foarte, foarte mult energia lor. Am venit acasă foarte încântată și ambiționată. Mi-am zis că dacă ei pot, putem și noi. Mi-a plăcut foarte tare starea lor. Chiar dacă nu avem școală de musical. Mi-a plăcut foarte tare starea lor. Avem și noi dăruință, putere de muncă, talent, o echipă foarte frumoasă și ne avem unii pe alții. Fiecare fuge de acasă, de la joburile zilnice, de la problemele pe care le are și merge acolo', a mărturisit Mirela Vaida care se împarte între emisiunea „Totul pentru dragoste', familia ei și acest musical din distribuția căruia este foarte încântată că face parte.

„Mamma Mia!, musicalul pe melodiile ABBA, care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulã grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Foto: Facebook, Antena 1

Citește și:

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Mirela Vaida, surpriză de proporții pentru fanii săi! Va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia'

Mirela Vaida, în lacrimi la televizor: „Nu mă așteptam să am parte de o astfel de….'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro