Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Mirela Vaida și-a dorit mult să devină mamă și chiar dacă acum are doi copii frumoși și sănătoși, vedeta a întâmpinat multe greutăți atunci când și-a dorit să rămână însărcinată.

Nu este doar o prezentatoare de televiziune îndrăgită, ci și o familistă convinsă și ori de câte ori are ocazia, Mirela Vaida vorbește cu drag despre cele mai dragi persoane din viața ei, soțul și cei doi copii. Cu toate că a devenit mamă de două ori, Mirela Vaida a suferit foarte mult înainte de a reuși să îi aducă pe lume pe cei doi copii. Vedeta a mărturisit că timp de doi ani nu a putut rămâne însărcinată, a pierdut două sarcini, iar toate aceste evenimente nefericite și-au pus amprenta asupra ei.

“Când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut sau chiar trei. După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini am reușit să rămân însărcinată cu Carla și să o aduc pe lume,  după am zis: “Doamne, dacă am putut acum, hai repede să nu mai pierd vremea, să mai fac unul că cine știe ce se întâmplă”. Noi mâncăm prost, ne stresăm, facem totul pe repede înainte. Organismul trebuie pregătit, nu doar fizic. El trebuie pregătit emoțional, tu trebuie să fii liniștită și împăcată cu tine, trebuie să fii într-o armonie. Copilul când vine, trebuie să vină într-un cuib în care să se simtă în liniște, chiar e o pregătire spirituală din punctul ăsta de vedere. Noi zicem repede: “Hai să facem un copil între două joburi, diseară vin la 9, până la 10 nu te culci.” Nu iese așa sau dacă iese poate cine știe din ce întâmplare. Multora le iese și fără să își dorească. Mie nu mi-a ieșit și după ce pierzi două sarcini, foarte greu îți revii.”, a povestit Mirela Vaida, pentru revista Viva!.

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Dificultățile pe care le-a întâmpinat în momentul în care și-a dorit să devină mamă au afectat-o profund pe Mirela Vaida. Aceasta și-a revenit destul de greu după ce a pierdut cele două sarcini și pentru a găsi puterea de a merge mai departe, prezentatoarea a apelat la ajutorul divin.

“Am mers la biserică. Merg eu la o biserică unde merg foarte des acum și cu copiii, la o mănăstire la Țigănești. Eu acolo îmi spun tot ceea ce vreau să spun, vorbesc ca și cu un psihoterapeut. Rugăciunea, de fapt, are puterea asta de a te curăța pentru că în momentul în care te rogi sincer și mai ales când ai greutatea sufletului și știi câtă durere ai și că de ce ție nu îți dă Dumnezeu copii și de ce trebuie să treci prin asta de două ori, vin și lacrimile și odată cu lacrimile alea cumva te purifici.”, a mărturisit Mirela Vaida.

Rugăciunile acesteia nu au rămas fără răspuns și asta pentru că Mirela Vaida a reușit să își îndeplinească visul, aceasta devenind mama a doi copii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirela Vaida.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Bianca Drăgușanu a mărturisit de ce nu vrea să facă o altă nuntă cu Victor Slav: „Am fost căsătorită într-o altă etapă a vieții mele'

Copiii Cristinei Spătar, dezvăluiri incredibile despre mama lor. Care este cea mai mare obsesie a vedetei?

Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatală?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati