Mirela Vaida, surpriză de proporții pentru fanii săi! Va interpreta rolul „Donnei” în musicalul „Mamma Mia”

Chiar în preajma Paştelui, îndrãgita prezentatoare Mirela Vaida vine cu o surprizã de proporţii. Artista va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia', primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, ce va avea premiera în luna mai, la Sala Palatului.

Mirela a primit cu mare bucurie vestea cã va interpreta un rol principal în celebra producţie:

„Uneori aştepţi o viaţă întreagă pentru a primi o astfel de veste! Spectacolul care a cucerit zeci de milioane de spectatori în întreaga lume şi care încă e joacă cu casa închisă, va avea premiera la Bucureşti, iar eu am fost distribuită în rolul principal, „Donna'! Piese celebre ale trupei Abba, puse într-o poveste despre viaţă, dragoste şi fericire, indiferent de vârstã, mult dans, multã energie, bucuria de a lucra într-o echipă plină de entuziasm şi talent, alături de colegi pe care mă bucur nespus sã-i întâlnesc pe scenă, provocarea de a da totul pe scenă sunt doar câteva dintre ingredientele unui spectacol – fenomen pe care trebuie să-l vedeţi!', a declarat prezentatoarea de la Antena 1.

Mirela Vaida va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia'

Pe scena musicalului vedeta se va întâlni cu colegii sãi de la Antena 1, Horia Brenciu şi Aurelian Temişan, din distribuţie fãcând parte şi Loredana, Ana Munteanu, Bianca Purcãrea, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas sau Adrian Nour.

„Mamma Mia!', musicalul pe melodiile ABBA, care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulã grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mirela Vaida, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Mirela Vaida, în lacrimi la televizor: „Nu mă așteptam să am parte de o astfel de….'

Mirela Vaida a făcut anunțul! Uite când se întoarce în televiziune și cum se numește emisiunea pe care urmează să o prezinte

Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu'! Ce se va întâmpla cu acest proiect de televiziune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete