Tot ce trebuie să știi despre implantul de păr și implantul de sprâncene


Căderea părului este o problemă cu care se confruntă mulți dintre noi, indiferent de sex. Alopecia are un impact major asupra noastră, creându-ne tot felul de complexe. Dacă nu reușim să prevenim căderea părului, ne rămâne o singură soluție – implantul de păr. Este o soluție cu rezultate definitive, la care apelează din ce în ce mai multe persoane în ultima vreme.
Dr. Panagiotis Vogiatzis, dermatolog, doctor în științe, ne-a explicat în ce constă implantul de păr realizat prin tehnica FUE (extracția de unități foliculare).

Care sunt cauzele căderii părului

Medicul a precizat că principala cauză a căderii părului este factorul genetic. La acesta se adaugă stresul și alimentația săracă în vitamine, minerale și proteine.
În multe cazuri, căderea părului poate fi prevenită eliminând cauzele menționate anterior, cu alte cuvinte adoptând unui stil de viață sănătos – alimente bogate în nutrimente, respectarea programului de odihnă, dar și folosind produse dermato-cosmetice.

Tot ce trebuie să știi despre implantul de păr

Dacă este perfect posibil să luptăm cu stresul și cu alimentația deficitară, este destul de improbabil să câștigăm în lupta cu factorul ereditar. Din fericire, nu este o bătălie pierdută atât timp cât există tehnica FUE de implantare a părului.
În materialul video, medicul Panagiotis Vogiatzis ne-a explicat în ce constă tehnica FUE, care sunt etapele acestei metode și cum se desfășoară fiecare etapă, care sunt avantajele tehnicii FUE și când încep să se vadă rezultatele implantului de păr.

Implantul de sprâncene

Implantul de sprâncene este o intervenție solicitată îndeosebi de doamne, însă există și domni care se confruntă problema căderii sprâncenelor. Rărirea sprâncenelor nu este o problemă nemaiîntâlnită. Acest lucru se întâmplă, printre altele, din cauza stresului, din cauza prezenței unor afecțiuni precum dermatită atopică sau eczeme, din cauza scăderii ratei metabolice care vine odată cu înaintarea în vârstă, din cauza pensării sau epilării exagerate.
Și în acest caz există soluția implantului, care se realizează aproximativ la fel ca în cazul implantului de păr, singura diferență fiind aparatul de implantare – implanterul – care este de dimensiuni mai mici decât cel folosit în cazul părului.
Sursa foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri