Fosta mahala transformată în cartier select unde încă te poți muta la prețuri de periferie

 

Apartamente ieftine în Dorobanți

Cartierul Dorobanți este unul dintre cele mai bune din București. Împânzit cu magazine de lux și cafenele, Dorobanți este considerat a fi un cartier exclusivist, cu prețuri pe măsură, inclusiv atunci când vine vorba despre locuințe.

Dar lucrurile nu au stat întotdeauna așa. În secolul XIX, aici se afla limita de nord a mahalalei Icoanei, cu locuințe modeste și chiar și terenuri agricole. Cu timpul, zona a trecut print-un proces de urbanizare și a început să devină atractivă pentru personalitățile vremii, precum Constantin I.C. Brătianu sau Iuliu Maniu.

Abia în anii comunismului au apărut în Dorobanți și blocurile, care au luat locul multor case vechi, potrivit unui studiu al PMB.

Dorobanți, al treilea cel mai scump cartier bucureștean

La jumătatea acestui an, Dorobanți concura cu Floreasca și se afla pe locul al treilea în topul celor mai scumpe zone din Capitală, după Kiseleff, Aviatorilor, Herăstrău și Nordului, apartamentele fiind vândute aici cu 2.050 de euro/mp, conform unui raport AnalizeImobiliare.ro.

Lista apartamentelor cu 2 camere scoase la vânzare în Dorobanți

Astfel, un apartament cu 52 de mp se vindea, în medie, cu 106.600 de euro.

Unde găsești în Dorobanți apartamente mai ieftine de 59.000 de euro

Dacă vrei să te muți însă aici nu trebuie să te lași intimidat de aceste prețuri, pentru că oferta este destul de variată în zonă pentru ca tu să poți găsi și un apartament pe care ți-l poți permite.

Pentru un apartament cu 2 camere în Dorobanți, poți să plătești și mai puțin de 59.000 de euro, dacă nu te deranjează să te muți într-un bloc vechi. Practic, poți sta într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, cu banii pe care i-ai da pe un apartament la periferie.

În plus, multe dintre proprietăți sunt deja mobilate și utilate, deci nu trebuie să mai investești sume mari pentru a te putea muta în noua casă.

1.Cel mai ieftin apartament din cartier, aflat lângă Piața Dorobanți – 43.500 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere scos la vânzare în Dorobanți costă 43.500 de euro, cât o locuință similară în Militari, Berceni sau Colentina, potrivit Imobiliare.ro.

Galerie foto – cum arată cel mai ieftin apartament din Dorobanți

Apartament cu 2 camere în Dorobanți

Locuința, este dotată cu centrală proprie și aer condiționat și se află într-un bloc vechi.

2. Apartament complet mobilat – 48.000 de euro

Cu 4.500 de euro în plus găsești un apartament semidecomandat cu 2 camere în Dorobanți care este complet mobilat și utilat.

Apartament ieftin în Dorobanți

Această locuință este amplasată la ultimul etaj al unui bloc vechi și se vinde cu o boxă la subsolul imobilului, perfectă dacă vrei să depozitezi ceva fără a mai ocupa spațiul în apartament. Anunțul de vânzare al apartamentului cu 2 camere aici

3. Apartament aproape de stația de metrou – 54.000 de euro

Printre cele mai ieftine apartamente cu 2 camere din Dorobanți se numără și o proprietate care se vinde cu 54.000 de euro.

Galerie foto – cum arată interiorul acestui apartament din Dorobanți

Apartamentul, aflat într-un bloc vechi situat la 10 minute de stația de metrou Ștefan cel Mare, este renovat și se vinde complet mobilat și cu bucătăria mobilată și utilată.

4. Apartament pe strada Londra – 55.000 de euro

Cu 55.000 de euro te poți muta pe strada Londra. Un apartament cu 2 camere semidecomandat a fost scos la vânzare aici recent. Proprietatea a fost renovată și amenajată în urmă cu puțin timp. Mai multe detalii despre acest apartament cu 2 camere aici

5. Apartament renovat complet – 59.000 de euro

Cu 4.000 de euro în plus poți să îți cumperi un apartament renovat complet cu o suprafață utilă de aproape 53 de mp.

Galerie foto – cum arată interiorul apartamentului 

Acesta este semidecomandat și dotat cu aer condiționat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa