Supersiții și tradiții în Ajun de An Nou și în Noaptea de Revelion


Supersiții și tradiții în Ajun de An Nou și în Noaptea de Revelion.

Chiar sunt de citit, înțeles și pus în aplicare. În fond, ce este rău dacă ne pupăm sub vâsc, dacă purtăm piese vestimentare roșii, dacă mâncăm struguri în Noaptea de Revelion sau dacă primim colindători?

Tradiții în Ajun de An Nou

Povestea spune că este bine ca în Ajun de An Nou să primești colindători. Plugușorul, capra, ursul, căluţul şi cerbul. Primește colindul fiecăruia pentru ca anul viitor să ai noroc de bani şi să-ţi pui în aplicare proiectele. Legenda mai spune că prin formulele lor magice, dansul şi gesturile specifice, colindătorii îţi aduc sănătate şi belşug.

Îndrăgostiții și cei care-și doresc să aibă o relație lungă și plină de bine să nu uite să se sărute sub vâsc, fix în noaptea de Anul Nou.

Bani și boabe de grâu în buzunar în noaptea dintre ani. Este un must ca în Noaptea de Revelion să ai buzunarul plin. Pe lângă bani, iată că și boabele de grâu pot fi semn de belșug, prosperitate și câștiguri financiare.

Superstiții de Revelion 2020

Poartă haine roșii în Noaptea de Revelion și o să ai un an guvernat doar de energii pozitive. În plus, ai grijă ca pe masa festivă de Revelion să ai struguri și pește. Astfel te asiguri că vei avea un an ușor și plin de roade.

Ce NU trebuie să faci în Ajun de Revelion

1. Nu împrumuta bani, bijuterii sau alte obiecte valoroase
2. Nu duce gunoiul
3. Nu plăti taxe sau datorii
4. Nu oferi daruri
5. Nu scoate lucruri din casă

Foarte important!

Ai o dorință care vrei musai să ți se îndeplinească în 2020? Pune-ți-o în gând în Noaptea de Revelion.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro