Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – cele mai vândute cărți pentru copii

Inspiră-te din topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART – cărți pentru copii ca să alegi cele mai potrivite lecturi pentru vacanță!

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, Editura ARTHUR

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, Editura ARTHUR

Harry Potter și Pocalul de foc
de J.K. Rowling
Școala pentru Vrăjitoare și Vrăjitori Hogwarts se pregătește pentru Trimagiciadă, o competiție la care au voie să participe doar vrăjitorii cu vârsta de peste șaptesprezece ani. Harry Potter are doar paisprezece ani, dar tot visează că va câștiga cumva Trimagiciada. Apoi, de Halloween, când Pocalul de Foc hotărăște candidații, Harry e uluit să vadă că numele lui se găsește printre cele alese de cupa magică. Va înfrunta probe care sfidează moartea, dragoni și vrăjitori întunecați, dar cu ajutorul lui Ron și Hermione, s-ar putea s-o scoată la capăt.
Disponibile, la prețuri reduse:

A doua carte cu Apolodor
deGellu Naum
Apolodor, pinguinul călător, Amedeu, cel mai cumsecade leu, și cangurul Ilie sunt foarte buni prieteni. Lumea întreagă este pentru ei un mare loc de joacă. Cu zmeul în zbor, prin apă alături de pești, cu schiurile pe zăpadă, pe rând medici, inventatori sau sportivi, cei trei sunt nedespărțiți și învață unul de la celălalt secretele prieteniei și ale vieții trăite cu zâmbetul pe buze.

Disponibilă și

Eroii Olimpului #1. Eroul pierdut
de Rick Riordan
Jason, Piper și Leo nu sunt niște adolescenți obișnuiți. Jason nu-și amintește nimic din trecutul lui, Piper intră în tot felul de încurcături numai ca să-i atragă atenția tatălui ei, iar Leo ascunde un secret înspăimântător. Cu toții sunt colegi la Școala din Sălbăticie, un loc pentru copiii cu probleme. Și un lucru e limpede ca lumina zilei: necazurile se țin scai de ei, mai ales după ce descoperă că sunt odraslele unora dintre cei mai puternici zei.

Rostogol păzește pepenii
de Lavinia Braniște
A venit vara la ferma în care locuiește Rostogol cu mama și cu cei zece frați ai lui. Odată cu vremea frumoasă au rodit și semințele plantate de el. În timp ce frații lui iau lecții de franceză de la bursucul Ulric, el își păzește cu strășnicie cei șapte pepeni, de dimineață până seara. Nimic nu pare să amenințe liniștea din colțul lor de lume. La un moment dat, însă, dispar misterios și pepenii, și Rostogol! Când află vestea, toți prietenii lui văd roz în fața ochilor de spaimă: oare cum poate fi salvat Rostogol într-o lume în care oamenii confundă atât de ușor un pepene cu un porcușor?

Disponibil la preț redus:

Colecția Vlad și cartea cu Genius

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, Editura ARTHUR, Vlad și cartea cu Genius

Lupul jucător de poker
de Irina Dobrescu
Antonia locuieşte cu bunica ei într-o casă mică, pe o stradă din Bucureşti. Vecinul lor, Gică Mieluşeanu, are o casă mare, cu grădină şi pitici. Domnul Mieluşeanu ar fi trăit liniştit, dacă micuţei Antonia nu i-ar fi plăcut să facă din când în când pe detectivul. Situaţia ia o întorsătură periculoasă când vecinul află de preocupările micuţei. Dar un lucru e sigur: cât ai fi de lup, nu e bine să te pui cu o fetiţă deşteaptă şi cu bunica ei care s-ar putea să nu fie chiar o bunicuţă obişnuită.

Tu ești mămica mea?
de P.D. Eastman
Abia ieșit din ou, un pui de pasăre își părăsește cuibul și pleacă să-și caute mama. Dar cum ar putea-o găsi, când nici măcar nu știe cum arată? Mic, mic, mic, dar tare curajos, puiul nu se sfiește să întrebe pe oricine și orice îi iese în cale, oricât ar fi de mare, dacă nu cumva e mămica lui. Chiar dacă pentru o clipă se îndoiește și se întreabă dacă are și el o mamă, până la urmă își adună puterile și pleacă din nou la drum – gata, frica a trecut, are o mamă și știe sigur că o s-o găsească.

Nu lăsa porumbelul la volan!
de Mo Willems
Porumbelul poate să fie foarte insistent când vrea ceva, iar acum vrea cu orice preț să se urce la volanul autobuzului și să dea măcar o tură de bloc. La cum îl știu, o să încerce toate tertipurile ca să te convingă să-l lași să conducă autobuzul, dar sper să ai puterea să-i spui NU!

Grafic (roman grafic și bandă desenată):

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, Editura ARTHUR, Grafic

Asterix, viteazul gal
de René Goscinny și Albert Uderzo
Un volum de bandă desenată pentru copiii de toate vârstele. Un clasic al genului, poate cel mai cunoscut titlu și cel mai cunoscut personaj din toate timpurile.

Fantoma Aniei
de Vera Brosgol
Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie.

Sosirea
de Shaun Tan
Ce-i face pe atât de mulți oameni să lase totul și să plece într-o țară misterioasă, unde nu au pe nimeni, unde tot ce știau are alt nume și viitorul este necunoscut? Acest roman grafic, în care doar imaginile vorbesc, e povestea tăcută a fiecărui imigrant, a fiecărui refugiat, a fiecărui om care s-a strămutat – și un tribut adus tuturor celor care au mers pe acest drum.

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, Editura YOUNGART

Topul Bookfest 2017 Grupul Editorial ART, Editura YOUNGART

Absolut tot
de Nicola Yoon
Maddy, protagonista cărții, este alergică la lume. De șaptesprezece ani n-a mai ieșit din casă. Singurii oameni pe care-i vede în carne și oase sunt mama ei și Carla, sora medicală care o îngrijește. Dar într-o bună zi, la casa de alături vine o camionetă. Maddy se uită pe fereastră și vede un tânăr înalt, suplu, îmbrăcat tot în negru. O surprinde privindu-l și se uită fix la ea. Maddy e sigură că se va îndrăgosti de Olly. Aproape sigur va fi un dezastru.

Poveștile deosebiților
de Ransom Riggs
Canibali bine-crescuți care se înfruptă din membre regenerabile, porumbei piromani, maeștri în arta sabotajului, o lăcustă mare cât un buldog, o fată care încearcă să se împrietenească cu fantome și o alta care îmblânzește coșmarurile, acestea sunt doar câteva dintre personajele pe care le veți întâlni în minunata antologie de față.

Și soarele e o stea
de Nicola Yoon
Natasha e o adolescentă cu o fire pragmatică. Nu crede în soartă, crede în fapte clare şi demonstrabile. Aceasta e o zi neagră pentru ea: urmează să fie deportată în Jamaica peste doăsprezece ore. Nici pentru Daniel, un visător incurabil, asta nu e o zi oarecare: are un interviu care îi va hotărî viitorul. Natasha şi Daniel ajung să se îndrăgostească unul de altul în cele câteva ore pe care le petrec împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte