Topul Bookfest 2017 Curtea Veche Publishing – cele mai vândute cărți

Inspiră-te din topul Bookfest 2017 Curtea Veche ca să-ți alegi cele mai potrivite cărți pentru vacanță!

Topul Bookfest 2017 Curtea Veche Publishing

Topul Bookfest 2017 Curtea Veche Publishing

Fericirea e un ac de siguranţă
de Răzvan Exarhu și ilustrat de Andreea Chirică
Răzvan Exarhu, om de radio, de televiziune și bucătar, debutează în roman cu un jurnal atipic în care notează mici lucruri care ne influențează traiul de zi cu zi. Cartea se constituie într-un tablou viu în care se amestecă de la emoţiile primei zile de şcoală, până la metehnele și fixațiile noastre, ale românilor. Textele sunt potențate emoțional de ilustrațiile incisive realizate de Andreea Chirică.

Spovedania unui preot ateu
de Ion Aion
Preot ortodox de 11 ani, Ion Aion a renunţat la veştmintele bisericeşti, şi-a dat demisia din preoţie şi s-a hotărât să vorbească. Născută dintr-o experienţa directă de viață, „Spovedania unui preot ateu' caută răspunsuri simple la ample frământări umane. Apoi le prezintă cu umor și tragism, prin decupaje din viața de zi cu zi a unui preot care denunță dogmele, dar elogiază credința.

Paltonul cu gaică. Proză scurtă, eseuri
De Mihail Şişkin
Prima carte de proză scurtă a celui mai mare scriitor rus contemporan.
Șișkin alcătuieşte, din fărâme o țesătură densă și complexă despre traumă, despre adevăr și minciună, despre identitate și despre notorietatea literaturii sale. Acestea sunt doar câteva dintre temele acestei cărţi, firește, seducătoare, dar nu mai puțin seducătoare sunt poveștile în sine, nu mai puțin seducătoare sunt personajele şi nu mai puțin seducător este stilul, stilul lui Șișkin.

Povestea Castelului Peleş
de ASR Principele Radu al României
Cartea-album „Povestea castelului Peleş' va fi disponibilă în curând pe site-ul editurii www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara. Erudită, minuţioasă, adeseori inedită, superb ilustrată, este cea mai izbutită monografie de până acum a acestui fascinant și glorios simbol al României.

Psihologie pentru oameni obişnuiţi
de Ramona şi Radu F Constantinescu
Ramona şi Radu F. Constantinescu descriu acele intuiţii psihologice pe care le-am avut cu toţii, chiar dacă nu le-am analizat întotdeauna. Viaţa de familie, joburile noastre, relaţiile de cuplu, flirturile online, interviurile de angajare, versurile muzicii pop, rock sau hip-hop, proverbele româneşti – totul ascunde ceva, totul încearcă să ne vorbească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte