Tom Hanks este căsătorit cu aceeași femeie de 31 de ani

Din 1978 până în 1987, Tom Hanks a fost căsătorit cu Samantha Lewes, iubita acestuia din liceu. Împreună, cuplul are doi copii, o fiică și un fiu, Elizabeth (37 de ani) și Colin (41 de ani).

În urmă cu ceva timp, Tom a mărturisit că, pentru el și actrița Rita Wilson, pe platourile de filmare ale peliculei „Volunteers”, a fost dragoste la prima vedere.

„Ne-am privit și KBOOM asta a fost”, a dezvăluit actorul într-un interviu oferit publicației GQ. „Am întrebat-o dacă și ea a simțit același lucru și nu a putut nega.”

După ce el și Samantha s-au despărțit și, ulterior, divorțat, Tom și-a început relația cu Rita, femeia alături de care și-a trăit ultimii 31 de ani.

„Aveam 23 de ani și un fiu de doi când m-am căsătorit pentru prima dată”, spunea actorul în 2013, potrivit People. „Nu eram pregătit să îmi asum acele responsabilități.”

Tom Hanks este căsătorit cu aceeași femeie de 31 de ani

În aprilie 1988, Tom și Rita s-au căsătorit. „Succesul relației noastre a depins de perioada în care ne-am cunoscut, de maturitatea noastră, precum și de dorința noastră de a ne conecta la un nivel mult mai intim”, i-a mărturisit actorul prezentatoarei Oprah Winfrey.

„Când m-am căsătorit cu Rita mi-am spus: acest pas va necesita unele schimbări din partea mea.

Nu neg nici faptul că destinul ne-a adus împreună, dar relația noastră nu este magie, așa cum este în filme. În realitate, conexiunea noastră este la fel de concretă ca mine stând aici cu tine.

Astfel, chiar dacă mariajul poate deveni uneori un mic iad, amândoi știm că, orice s-ar întâmpla, vom fi unul alături de celălalt, iar totul va fi bine în cele din urmă”, mai spunea actorul în urmă cu ceva timp.

„Se zice că o căsnicie e muncă grea. Nu, nu este. Uneori trebuie să treci peste diverse situații, iar viața este plină de surprize. Este minunat să știi că cineva te așteaptă acasă după o zi grea.

„Îmi văd soția drept parteneră. Avem o legătură care depășește sintagmele ca soție, iubită sau mamă.

Fără conexiunea mea cu Rita nu cred că aș fi putut înțelege pe deplin personajul Forrest Gump”, a mărturisit Tom într-un interviu oferit după câștigarea unui al doilea Oscar pentru reprezentația sa din pelicula Forrest Gump (1994).

„Aș vrea să existe un secret către o relație perfectă. Nouă pur și simplu ne place unul de celălalt. De-aici începe totul. Și cred nimeni nu ar trebui să se căsătorească înainte de 30 de ani”, a mai declarat actorul.

În 2015, Rita a dezvăluit publicației People că a suferit o dublă masectomie și o reconstrucție a bustului după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân.

„Niciodată nu știi cum va reacționa partenerul tău într-o astfel de situație. Am fost plăcut surprinsă de grija pe care Tom a avut-o pentru mine. Cine ar fi crezut că ne puteam apropia mai mult?”

Împreună, Rita și Tom au doi fii, Chet și Truman, în vârstă de 28 și, respectiv, 23 de ani.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

La sfârșitul acestei săptămâni va deveni mamă! Va naște mai devreme decât era planificat: Am decis că operația de cezariană este cea mai sigură variantă'

Actrița Leighton Meester s-a născut în timp ce mama ei se afla în închisoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri