Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

Prezența ducesei de Sussex la Wimbledon a fost o surpriză pentru toată lumea, având în vedere că evenimentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de botezul lui Archie. Meghan Markle a încălcat o tradiție importantă în momentul în care și-a făcut apariția la Wimbledon, motiv pentru care a fost aspru criticată.

A devenit un obicei pentru Meghan Markle să ignore regulile familiei regale britanice, dar de această dată, ducesa de Sussex a făcut o nouă gafă, tratând cu indiferență un detaliu important legat de participarea ei la  Wimbledon.

Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

Meghan Markle a mers la Wimbledon pentru a o susține pe Serena Williams, buna ei prietenă, moment în care a reușit să stârnească din nou o mulțime de controverse. Ducesa de Sussex a încălcat o regulă importantă a evenimentului, aceasta fiind legată de stilul vestimentar adoptat. Mai exact, Meghan Markle a optat pentru o pereche de blugi lejeri, un top negru, un sacou alb și o pălărie, însă ținuta ei nu a respectat regulile de etichetă impuse de un astfel de eveniment. Ducesa a fost aspru criticată pentru că s-a îmbrăcat în blugi și asta pentru că evenimentul de la Wimbledon impune un stil vestimentar mult mai formal, iar blugii nu s-au încadrat în limitele impuse.

Pe lângă gafa pe care a făcut-o legată de vestimentație, Meghan Markle a fost criticată și pentru că le-a cerut organizatorilor să se asigure că nimeni nu o va fotografia.

“A fost un coșmar, ea a fost un coșmar.”, a declarat unul dintre angajați, potrivit express.co.uk

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Anca Serea va naște în curând. Cum se mai simte vedeta TV?

La sfârșitul acestei săptămâni va deveni mamă! Va naște mai devreme decât era planificat: Am decis că operația de cezariană este cea mai sigură variantă'

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în vizită la nași! Ce le-au gătit părinților spirituali?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete