Toarnă sare normală în scurgere peste noapte și vezi ce se întâmplă

Conform statisticilor, 9% dintre oameni au avut de-a face cu o chiuvetă înfundată. 15% dintre proprietarii de locuințe au probleme în remedierea scurgerilor înfundate. Toate aceste lucruri pot fi gestionate mai bine cu un singur lucru: sare normală.

Sarea dizolvă grăsimea și uleiul. Ca parte a întreținerii regulate a instalațiilor sanitare, aceasta poate ajuta la evitarea oricăror probleme grave cu țevile în viitor. De asemenea, insectele de scurgere trăiesc în locuri umede, cu suficientă hrană. Sarea le îndepărtează, scrie Bright Side.

Sarea este o substanță aspră, iar turnarea unei substanțe aspre în canalizare ar trebui să spargă ceea ce înfundă țevile. De asemenea, ar putea avea sens, în teorie, că alcătuirea chimică a sării ar reacționa cumva cu ceea ce cauzează înfundarea, făcând ca aceasta să se elibereze. Cu toate acestea, este posibil să nu pui suficientă sare, motiv pentru care experimentul să nu aibă efect. Mai mult decât atât, dacă pui prea multă, scurgerea va fi înfundată de sare.

Sarea este recomandată ca ingredient (în amestec cu multe alte componente) pentru a ajuta la curățarea canalizărilor înfundate.

Dacă ai o chiuvetă înfundată, toarnă o jumătate de cană de sare în scurgere și apoi adaugă o cană de oțet alb și bicarbonat de sodiu. De asemenea, apa dură lasă o acumulare care este dificil de curățat. Poți vedea această acumulare pe un robinet. Ca urmare, dăunează țevilor, deoarece nu le poți spăla.

Soluția este să pui puțină sare în scurgere și să o lași să stea peste noapte. În acest fel, poți prelungi durata de viață a echipamentelor tale de bucătărie și baie. Poate că nu va funcționa acest truc în cazul multor chiuvete înfundate, însă există un beneficiu. Când țevile se înfundă, au tendința de a acumula un miros neplăcut. În timp ce sarea și bicarbonatul de sodiu s-ar putea să nu elimine înfundarea, vor face minuni pentru miros.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber