Testul care îți arată dacă ai hipermobilitate. Ce exerciții fizice sunt recomandate în această situație?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Programul de exerciții fizice pe care îl alegem pentru a ne menține în formă trebuie să fie adaptat organismului nostru, asta dacă nu vrem să ne confruntăm cu anumite probleme de sănătate. Astfel, dacă ai hipermobilitate, există o serie de lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când mergi la sală.

Costin Glăvan, specialist în fitness și stil de viață sănătos, îți propune un test care te va ajuta să îți cunoști mult mai bine organismul. Dacă reușești să strângi cel puțin 3 puncte la testul propus de noi, atunci mai mult ca sigur ești una din persoanele cu hipermobilitate medie, iar atunci când mergi la sală, cel mai bine ar fi să te consulți cu un specialist care să te îndrume în alegerea exercițiilor fizce.

Atunci când ai hipermobilitate, recomandat este să lucrezi cât mai puțin cu aparate și să faci o serie de exerciții care să îți pună în mișcare mușchii stabilizatori.

Urmărește materialul video pentru a vedea dacă ești una dintre acele persoane cu hipermobilitate și cum ar trebui să îți lucrezi corpul la sală într-o astfel de situație.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Fitness în doi. Episodul 8: Exerciții pentru trenul superior, inferior, zona de mijloc și cardio

Karate pentru copii. Episodul 4: Cum te aperi de o lovitură de pumn

Fitness în doi, cu Ilinca și Valentin Vasile. Exerciții pentru trenul superior, inferior și zona de mijloc din poziția șezând

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video