Tatăl lui Meghan Markle ar putea depune mărturie în instanță împotriva ei! Despre ce este vorba?

Meghan MarkleSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

Meghan Markle (38 de ani) s-ar putea întâlni, pentru prima dată în aproape doi ani, cu tatăl ei, fostul producător Thomas Markle (75 de ani), în instanță.

În luna octombrie a anului trecut, într-o declarație cu puternic impact emoțional, ducele de Sussex (35 de ani) a anunțat că el și soția lui au dat în judecată publicația Mail on Sunday și întreg trustul din care face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Potrivit unui raport al trustului Associated Press, noi documente depuse în instanță arată că publicația plănuiește să se apere cu ajutorul mărturiei lui Thomas, precizând că acesta din urmă „avea dreptul de a-și expune public versiunea a ceea ce s-a petrecut între el și fiica sa, inclusiv să ofere presei scrisoarea primită de la ea”.

Tatăl lui Meghan Markle ar putea depune mărturie în instanță împotriva ei! Despre ce este vorba?

În trecut, pentru publicația Mail on Sunday, Thomas Markle a declarat că a fost obligat de circumstanțe să facă textul public după ce scrisoarea a fost citată în mod eronat de către prietenii lui Meghan într-un interviu oferit publicației People.

„Am decis să dau publicității părți din scrisoare din cauza unui interviu citit în publicația People, a spus bărbatul.

„Trebuia să mă apăr. Am dat publicității doar unele dintre fragmente pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Nu mi s-a părut un gest făcut din iubire. Scrisoarea mi s-a părut dureroasă.”

„Nu recunosc persoana care a scris scrisoarea, dar încă îmi iubesc fiica”

„I-a scris (n.r. Thomas Markle) o scrisoare foarte lungă ca răspuns și a încheiat cerând o oportunitate de a fi fotografiat cu ea”, a declarat un prieten de-al ducesei, la vremea respectivă, pentru People.

„Iar ea a simțit: Asta este opusul a ceea ce îți transmit. Își spun că nu vreau să comunic prin media, iar tu asta îmi ceri. Ai citit ceea ce ți-am scris?

„Nu recunosc persoana care a scris scrisoarea, dar încă îmi iubesc fiica”, le-a mai spus Thomas jurnaliștilor de la Mail on Sunday.

Thomas Markle este de asemenea înfuriat de falsele acuzații potrivit cărora ar fi cerut și primit o sumă de bani în schimbul scrisorii.

Mail on Sunday a declarat de asemenea că bărbatul nu a cerut și nici nu a primit o recompensă în bani pentru informațiile oferite.

Relația lui Meghan cu tatăl ei este una complicată. Deși bărbatul ar fi trebuit să o conducă la altar în ziua nunții sale cu prințul Harry, acesta a renunțat să mai participe la eveniment din cauza unor probleme de sănătate.

Foto: Profimediaimages.ro / Hepta.ro

Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Meghan Markle, apariție surpriză la evenimentul unei organizații caritabile din Vancouver, Canada

Arthur Chatto, vărul sexy al lui William și Harry, decis să spele imaginea Familiei Regale Britanice. Ce decizie a luat tânărul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete