Antonia, dezgustată de limbajul copiilor din ziua de azi

Antonia, dezgustată de limbajul copiilor din ziua de azi

Foarte activă pe rețelele sociale, Antonia și-a făcut și obiceiul de a citi comentariile, dar și de a le răspunde internauților. În urma acestei interacțiuni, artista a constatat că cei mici aruncă prea ușor cu jigniri, iar acest lucru s-ar datora părinților.

După ce a intervenit în scandalul dintre iubitul ei, Alex Velea, și Abi Talent, numindu-l pe acesta din urmă 'Regele Măscăricilor', Antonia a început să primească din ce în ce mai multe mesaje jignitoare, multe de la copii, fani ai lui Abi Talent.

Antonia, dezgustată de limbajul copiilor din ziua de azi

Artista a făcut mai multe story-uri pe Instagram referitor la subiectul comentariilor jignitoare: „Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic (10-20 ani). Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist', a scris Antonia pe Instagram.

Artista declară că le este rușine de rușinea acestor copii care jignesc și, pentru a nu atrage atenția asupra lor, preferă să nu posteze respectivele mesaje.

Antonia, dezgustată de limbajul copiilor din ziua de azi

Cum a început scandalul dintre Velea și Abi Talent, în care Antonia a căzut victimă colaterală

Abi Talent se consideră una dintre cele mai în vogă vedete din România, de pe YouTube, date fiind vizualizările pe care le fac clipurile sale. După ce s-au întâlnit în mall și și-au aruncat vorbe grele, Alex Velea și Abi Talent au mutat cearta în mediul online.

Potrivit Libertatea, Abi Talent l-a ironizat pe Alex Velea pe internet, prin mai multe afirmații dure. „Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta. Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Voi?', a scris Abi pe internet.

Velea nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat: „Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Tu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a întâmplat. Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă. Dacă de mâine dispar filmele porno cu băieți, ți-ai distrus adolescența. Dacă vrei să donezi ceva, mincinosule mic, poți să-ți donezi creierul unei fabrici de plastilină, you clout chaser […] Știi locu` în care mă găsești. Ai mai venit acolo să te milogești de Lino să te ia pe piesă, de Ciolpan să îți facă clipurile și de Ursu să te ia de suflet… Nu aveam cum să colaborăm în viața asta… Tot acolo s-a născut în tine și ura asta care te mănâncă. Vino să îți dau un autograf, nu-ți fă griji. Nu sunt o persoană rea. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…și eu nu te urăsc în așa hal. Practic, ți-ai dat singur capacu` atunci când ai intrat în jocu` ăsta cu mine. Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energii negative și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfatul noilor amici, băieții din formație, l-au făcut pe garoi să zică', a scris Alex Velea pe Instagram.

Citeste si

Antonia, probleme serioase cu acneea. Cum arată tenul vedetei?

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Foto: Facebook Antonia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete