Meghan Markle, apariție surpriză la evenimentul unei organizații caritabile din Vancouver, Canada

Meghan Markle

Fie vreme rea sau bună, eforturile filantropice ale lui Meghan Markle (38 de ani) rămân neîntrerupte.

Ducesa de Sussex s-a sustras dramei stârnite (tocmai de ea și de prințul Harry) în cadrul familiei regale a Marii Britanii, pentru a-și petrece timpul alături de câteva femei al căror focus este să aducă schimbări pozitive în comunitatea din Vancouver, Canada.

După ce paparazzi au surprins-o pe fosta actriță îmbarcându-se într-un hidroavion marți, 14 ianuarie, Meghan și-a făcut apariția la Centrul pentru Femei Downtown Eastside.

Meghan Markle, apariție surpriză la evenimentul unei organizații caritabile din Vancouver, Canada

Potrivit organizației, care asigură consiliere, hrană și alte servicii pentru femeile și copiii defavorizați, Meghan a participat la eveniment pentru a bea ceai și a discuta problemele care îi afectează în prezent pe patronii organizației.

Ducesa a purtat un pulover tricotat alb, pantaloni negri și o pereche de cizme aparent din piele maro.

De când a revenit în Canada, la doar câteva zile după ce ea și prințul Harry au anunțat că vor să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, Meghan s-a ocupat doar de îngrijirea fiului lor Archie (8 luni), fără a mai participa la alte astfel de evenimente.

„Stă acasă în mare parte din timp, dar mai iese pe la prânz pentru a lua aer”, dezvăluie o sursă, pentru publicația E! News.

Meghan a fost surprinsă conducând singură un Range Rover, deși o sursă a mărturisit că ducesa era în același timp urmărită îndeaproape de o altă mașină în care se afla echipa acesteia de securitate.

Harry li se va alătura soției și fiului său după ziua de joi, 16 ianuarie, în care va găzdui extragerea Cupei Mondiale a Ligii de Rugby 2021, la Palatul Buckingham.

Regina susține separarea ducilor de Sussex de familia regală

„Azi (13.01.2020), familia noastră a avut o conversație constructivă privind viitorul nepotului meu și al familiei sale.

Întreaga familie susține dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață.

Deși am fi preferat ca ei să rămână membrii full-time ai familiei regale, respectăm și înțelegem dorința lor de a trăi independent ca familie, rămânând totodată o parte valoroasă a familiei mele”, a mărturisit recent regina Elisabeta a II-a.

Foto: Facebook

Citește și:

Meghan Markle, absentă de la întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a! Care a fost motivul?

Meghan Markle, motivul unei dispute serioase dintre Prinţul Harry și David Beckham

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete