Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Cristina Mihaela Dorobanțu (27 de ani) rămâne una dintre cele mai bune apariții din toate cele patru sezoane ale emisiunii Bravo, ai stil!, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

După încheierea primului sezon al show-ului, Cristina nu a părăsit micul ecran, ci și-a asumat cu încredere și curaj rolul de prezentatoare TV.

În prezent, Cristina este, după cum menționam anterior, prezentatoarea rubricii Secrete între fete din emisiunea Teo Show, moderată de celebra Teo Trandafir (51 de ani).

Alături de Victor Slav (39 de ani), în urmă cu doar câteva luni, Cristina a moderat de asemenea show-ul Îmi place dansul, al cărui mare câștigător a fost Ștefan, dansator în vârstă de 28 de ani, din Republica Moldova. Competiția a fost jurizată de Emil Rengle, CRBL, Cocuța și Beatrice Rancea.

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Chiar dacă poartă zi de zi inelul de logodnă cu diamant pe care partenerul de viață i l-a dăruit, Cristina Dorobanțu deține bijuterii mult mai valoroase, pe care preferă să le poarte foarte rar.

În cutia de valori se află și o bijuterie identică cu cea purtată cândva de regretata prințesă Diana.

În timp ce multe celebrități autohtone se laudă cu bijuteriile lor prețioase, Cristina Dorobanțu preferă să nu-și afișeze accesoriile decât la ocazii speciale.

Printre accesoriile ei se numără și inelul acvamarin, similar celui deținut cândva de prințesa Diana, bijuterie pe care prințul Harry (35 de ani) i-a oferit-o soției sale, Meghan Markle (38 de ani).

„Nu-mi place să vorbesc despre valoarea bijuteriilor mele”

„Nu-mi place să vorbesc despre valoarea bijuteriilor mele. Nu de teama că m-ar prăda hoții, întrucât le țin în seif, deci nu au nicio șansă, ci pentru că sunt de părere că nu are nicio importanță.

Să fiu sinceră, abia când a apărut Meghan Markle cu acest inel am văzut că al meu este indetic”, a declarat Cristina, pentru Libertatea.

Casele de bijuterii din Londra estimau bijuteria la 75.000 de lire.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro / Libertatea.ro

Citește și:

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Cum arată vila impresionanătă în care au locuit Meghan Markle și prințul Harry în timpul sărbătorilor de iarnă?

Arthur Chatto, vărul sexy al lui William și Harry, decis să spele imaginea Familiei Regale Britanice. Ce decizie a luat tânărul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete