Târg de Florii la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

Anul acesta, la Târgul de Florii sunt aşteptaţi olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar şi ţesătoare, cusătorese, împletitoare, încondeietoare din toate zonele ţării.

Meşterii vor aduce la târg oua: încondeiate, obiecte din lemn, ceramică, ţesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat şi icoane.

Iar negustorii gospodari vor îmbia oaspeţii cu: suc de mere, cozonaci, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kürtös kalács, mere din Maramureş, halviţă, miere de albine şi lăptişor de matcă, polen şi propolis, ierburi de leac, pălincă de Bihor şi vin.

În târg se vor ţine demonstraţii de încondeiat ouă, o piesă de teatru pentru copii cu păpuşi: Lăzărelul, cu trupa Tropăiele, coordonată de Beatrice Iordan (sâmbătă, 27 aprilie, ora 11:30, la Atelierul de creativitate) şi o reprezentaţie a Ansamblului Tălăncuţa, din Republica Moldova (sâmbătă, 27 aprilie, ora 15.00, în curte) .

Târgul de Florii este deschis de vineri, 26 aprilie, până duminică, 28 aprilie 2013, între orele 10:00 şi 18:00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Preţ bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenţi, pensionari).

Povestea dansului şi a cafelei, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti
 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri