Povestea dansului şi a cafelei, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti

Publicul român iubitor de dans şi spectacole neconvenţionale este aşteptat la Teatrul Naţional Bucureşti, începând cu ora 20, pentru a urmări pe viu spectacolul despre care prestigioasa publicaţie italiană ”Stampa” a scris:

Un spectacol unic, o nouă viziune asupra dansului şi universului latin.

”MIL BESOS por un café” este o demonstraţie de măiestrie coregrafică, un spectacol axat pe binomul dans- cafea, o călătorie prin muzica latino şi prin istoria cafelei, această ”esenţă a diavolului” care dă aripi poeziei, filosofiei şi celor mai pasionale poveşti de dragoste, o expresie a celor mai puternice trăiri şi emoţii umane.

Sub bagheta coregrafei torineze Katina Genero, doisprezece dansatori proveniţi din cele mai diverse colţuri ale lumii (Italia, Peru, Cuba, Polonia) dar care eu în comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpretează în stil contemporan dansul caraibian, afro şi latino caraibian.

Alături de muzică, de măiestria dansatorilor, costumele şi scenografia contribuie la crearea unor poveşti pline de pasiune şi aromă, în care ne regăsim cu toţii.

Durata spectacolului este de o oră şi jumătate.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, dar şi pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro precum şi la casa de bilete a TNB Bucureşti în trei categorii de preţuri: categ 1- 100 RON, categ. 2- 80 RON, categ 3 – 60 RON.

Producţia a avut avanpremiera în Italia în decembrie 2012, fiind un proiect artistic multicultural susţinut de ”Associazione Ritmi E Danze Afro” şi de ”Centro De Formazione Alla Danza Mamadanse” .

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri