Tania Tiţa: ”Ai grijă de inima celuilalt, ca şi cum ar fi inima ta”

Tania Tiţa: ”Ai grijă de inima celuilalt, ca şi cum ar fi inima ta”

Am avut iar bucuria şi binecuvântarea de a o asculta pe Tania Tiţa, care a ales să ne vorbească despre schimbările pe care le putem face fiecare în jurul nostru, prin cuvintele pe care le rostim, prin gândurile pe care le avem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tania este de părere că o binecuvantare pe care o trimitem din inimă asupra unui om are un efect puternic atât asupra lui, cât şi asupra noastră.

‘Dacă am cunoaşte şi dacă am folosi puterea binecuvântărilor în vieţile noastre de fiecare zi conflictele s-ar diminua drastic. Binecuvântează fiinţa de lângă tine, casa în care stai, mâncarea pe care o mănânci, viaţa pe care o trăieşti, momentul prezent, exact aşa cum este el. Rămâi în binecuvântare şi astfel vei putea vedea numai binecuvântări în preajma ta. A binecuvânta înseamnă a împărtăşi harul divin asupra celui pe care îl binecuvântăm.

Ia-ţi 5 minute în fiecare zi şi reconectează-te la scânteia divină din interiorul tau. Fă puţină linişte şi lasă Viaţa să trăiască prin tine. Plângi dacă simţi să plângi.

Dă-ţi voie să te eliberezi de tot ceea ce atârnă greu pe sufletul tau. Inimile noastre vor fi vindecate numai prin iubire şi blândeţe. Ai grijă de inima celuilalt, ca şi cum ar fi inima ta. Pentru că chiar este! ne spune Tania.

Vă invit să o ascultaţi pe Tania Tiţa în materialul video!

Web editor: Magda Câmpeanu

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2013/10/Tania-magda-42.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Vezi şi Calea spre Iubire cu Tania Tiţa (Video)

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii