Cuba – o destinaţie exotică de neuitat

Imediat ce vei ajunge pe Varadero Beach, cea mai mare plajă din lume, vei remarca frumusețea locului. Nisipurile albe strălucitoare și briza tropicală a Atlanticului îți vor oferi fundalul perfect pentru relaxare.

Varadero2

Varadero este o mică stațiune din Peninsula Hicacos (la 140 km est de Havana) cu un trecut plin de farmec. Înainte de Revoluția cubaneză, stelele de la Hollywood veneau aici, iar Al Capone chiar a deținut o casă aici, care acum a fost transformată în restaurant cu fructe de mare.

Cea mai mare plajă din lume, Varadero Beach, este mândria Cubei şi un magnet pentru cei bogați și celebri. Cei 21 de kilometri de nisip alb și fin reprezintă locul ideal de vacanță pentru iubitorii de soare, pentru cei mici și jucătorii de golf. În jurul plajei vei găsi hoteluri cu prețuri acceptabile pentru cazare.

Poți încerca o partidă de golf pe terenul de campionat de la Varadero Golf Club urmată de un prânz la restaurantul cu vedere spre Ocean.

Villa Du Pont , odinioară reședința omului de afaceri american, Irénée Du Pont, este astazi sediul central al clubului de golf.

Vei admira splendoarea mobilierului de mahon, podelele realizate din cea mai buna marmură, candelabrele din bronz italian și picturile în ulei. Subsolul oferă cel mai luxos și scump restaurant din Varadero , ” Las Americas “.

Aici vei descoperi ecoturismul din Peninsula Zapata, cea mai mare rezervație din Caraibe, sau din rezervația Varahicacos, unde ai putea face o excursie de-a lungul unor trasee cu vegetație bogată și păsări exotice.

Varadero3

Pornește într-o excursie cu catamaranul pentru snorkeling într-un recif de corali, divertisment, muzică, masă de prânz și un bar cu cocktail-uri cubaneze. Vei avea şi opțiunea de a înota cu delfinii, sau de a vizita spectacolul delfinilor de la Delfinariu.

În orașul Varadero vei găsi standuri cu bunătăți culinare, versiunea locală a fast-food-urilor. Poți gusta Pollo Loco (sau pui nebun), hamburguesas con Queso (cheeseburgeri ), sandwich-uri și pizza.

De asemenea, aici există şi câteva restaurante care servesc cine și prânzuri cu carne de pui, carne de porc, vită și pește. Toate merg de minune cu Mojito, băutura reprezentativă a Cubei. Făcută cu mentă proaspăt zdrobită, suc de lămâie și rom alb are un gust delicios. Foarte bună este și Cuba Libre , o combinație de rom, cola și suc de lămâie.

De Steluța Năstase

Oferta sejur Cuba 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta