Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă de coronavirus în Marea Britanie

Până la acest moment, o tânără în vârstă de 21 de ani este cea mai tânără persoană din Marea Britanie care a murit din cauza infecției cu virusul COVID-19, fără să aibă alte afecțiuni medicale preexistente, relatează Click!.

Familia tinerei Chloe Middleton a dezvăluit tragica poveste a decesului, în speranța că aceasta îi va determina pe mulți să respecte normele impuse de autorități cu privire la lupta împotriva coronavirusului.

Acest apel disperat vine în contextul în care până acum se credea că infecția cu acest virus nu are un impact atât de mare asupra tinerilor, mai ales dacă aceștia sunt sănătoși.

S-a vehiculat, așadar, că cei mai afectați pot fi vârstnicii sau persoanele care prezintă probleme de sănătate preexistente.

Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă de coronavirus în Marea Britanie

Membrii familiei au scris îndurerați că este extrem de important ca noi toți să luăm avertizările în serios și să stăm acasă, pentru a nu răspândi virusul.

„Aceste rânduri sunt pentru toți cei care cred că este doar un virus banal. Vă rog să vă mai gândiți o dată.

Vorbesc din proprie experiență. Acest virus mi-a ucis fetița de 21 de ani. Acesta se răspândește prin noi!

Fiecare ar trebui să își facă partea lui de datorie și să stea acasă. Noi trecem acum printr-o durere de neimaginat”, a scris mama tinerei, în mediul online, potrivit Metro.co.uk, potrivit Click!.

Familia a îndemnat populația să respecte regulile impuse de autorități

Inițial s-a crezut că cea mai tânără persoană care a fost ucisă de coronavirus era un tânăr de 18 ani din Coventry, West Midlands.

Totuși, medicii au explicat ulterior că tânărul avea probleme de sănătate grave înainte de a intra în contact cu COVID-19, motiv pentru care nu sunt siguri care a fost cu exactitate cauza morții acestuia.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 473,137 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 21,336 au murit. În prezent, numărul pacienților diagnosticați pozitiv în Marea Britanie a ajuns la 9,529, iar decesele la 465.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 906 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 86 s-au vindecat, iar 17 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Programul prezentatorului Dan Negru, complet eliberat din cauza pandemiei de coronavirus: „Nimic din ce știam nu va mai fi la fel”

Șocant: Prințul Charles are CORONAVIRUS!!! La cei 71 de ani, Charles se află în segmentul de risc …

Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri