Șocant: Prințul Charles are CORONAVIRUS!!! La cei 71 de ani, Charles se află în segmentul de risc…

Prințul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Ducesa de Cornwall, 72 de ani, a fost de asemenea testată, dar potrivit rezultatului testului aceasta nu este infectată, a anunțat BBC. Un purtător de cuvânt a precizat că cei doi s-au autoizolat de câteva zile și că prințul Charles lucrează de acasă. Acesta a mai spus că este imposibil de depistat de unde a luat prințul Charles virusul, pentru că în ultima perioadă a avut de onorat o mulțime de angajamente.

Răspândirea COVID-19 “se accelerează” în Regatul Unit, care este de-acum amenințat să aibă aceeași soartă a crizei din Italia, în cazul în care populația nu respectă consemnele privind distanțarea socială, a avertizat Guvernul lui Boris Johnson.

“Cifrele sunt foarte izbitoare și se accelerează. Suntem la doar câteva săptămâni – două sau trei – de Italia. Italienii au un sistem de sănătate superb. Iar cu toate acestea, medicii și infirmierii lor au fost complet depășiți de cerere”, a avertizat premierul Boris Johnson într-un mesaj.

Johnson, a decretat abia la începutul acestei săptămâni izolarea la domiciliu a populaţiei din Regatul Unit, pentru cel puţin trei săptămâni, cu scopul de a opri răspândirea pandemiei noului coronavirus. În cadrul acestei măsuri britanicii sunt autorizaţi să-şi părăsească locuinţa doar în cazuri foarte limitate cum ar fi pentru a merge la cumpărături, la locul de muncă, pentru a primi îngrijiri medicale sau a face exerciţii în aer liber o singură dată pe zi. Adunările cu mai mult de două persoane au fost interzise, iar magazinele care nu vând produse de primă necesitate precum şi lăcaşurile de cult au fost închise publicului. Poliţia are misiunea de a pune în aplicare aceste dispoziţii şi îi va putea sancţiona cu amenzi pe contravenienţi.

Criticat iniţial pentru răspunsul său considerat timorat în faţa pandemiei de COVID-19, guvernul lui Boris Johnson şi-a înăsprit treptat măsurile săptămâna trecută, cerând publicului să evite întâlnirile neesenţiale, închizând şcolile, apoi barurile, restaurantele, sălile de cinema şi pe cele de gimnastică. Boris Johnson nu a dispus rapid o izolare atât de strictă a populaţiei ca în alte ţări europene, dar a fost nevoit sa revină cu noi măsuri mai drastice după ce britanicii au ieşit cu miile în parcuri şi la malul mării în cursul weekendului, așa cum s-a întâmplat și la noi în țară.

Foto: Hepta

Citeste și:

Irina Rimes, reclamații din partea vecinilor din cauza gălăgiei! „Ne plictisim în izolare'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete