Tabara de creatie „Vara pe ulita” la … majorat!

Tabara de creatie „Vara pe ulita'

Tabara de creatie Vara pe ulita organizata de Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti' intre 5 iulie si 14 august a.c. este in plina desfasurare. Inregistrata ca brand la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, tabara aduna laolalta an de an, sute de copii dornici sa deprinda de la mesteri populari tainele modelarii in lut, a impletiturilor, a incondeierii oualor ori a picturii de icoane.

Anul acesta, tabara, ajunsa la a 18-a editie – semn ca reprezinta o alternativa din ce in ce mai agreata de petrecere a vacantei mari in „satul' din inima Bucurestiului – isi asteapta invataceii cu surprize de proportii.

Ateliere de creatie, precum cele de icoane pe sticla, icoane pe lemn, prelucrare artistica a lemnului, tesut la razboi, confectionare de masti sau podoabe populare, oua incondeiate, desen, pictura si mai nou – atelierul de croit imagini , vor face din Muzeul Satului un loc de poveste, unde cei mici isi vor putea manifesta din plin creativitatea, isi vor putea descoperi noi pasiuni sau si le vor putea cultiva pe cele deja existente.

Programul Taberei: de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 14.00, cu pauza intre orele 12.00 – 13.00, in timpul careia copiii vor avea parte de divertisment din plin: teatru, cursuri de dans, face-painting, concursuri, baloane poznase, „Atelierul micului consumator', „Sa mancam sanatos!', jocuri distractive: intreceri cu role si trotinete, badminton si o multime de alte distractii.

Partener general: BRD Groupe Société Généralé

Parteneri media: Jurnalul National, Agerpres, Zile si Nopti, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Itsy Bitsy, Sapte Seri, Cocor Media Channel, Calendar Evenimente, Isoscel.com

Sponsori: Jurnalul National, Editura CD Press, C&C Vin West Timisoara

Parteneri: Asociatia BIO Romania, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Editura Humanitas, RNMR, Asociatia Muzeelor in Aer Liber din Romania, Clown Party

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri