Sykes, câinele actor din Midsomer, s-a retras din activitate

Sykes, câinele actor din Midsomer

Sykes, câinele actor din Midsomer, s-a retras din activitate după ce a jucat în nenumărate filme celebre. Iată cine îl înlocuiește!

Sykes, câinele actor din Midsomer

Sykes, câinele actor din Midsomer a fost găsit pe stradă

Sykes, este un Parson Russell Terrier în vârstă de 13 ani. Pentru rasa lui, această vârstă echivalează cu 68 de ani umani. A fost găsit rătăcind pe străzi în anul 2004. Vârsta lui de atunci a fost apreciată la șapte luni. A ajuns în proprietatea lui Gill Raddings, antrenaore și specialistă în scene de film cu câini din Clifton, Oxfordshire.

Sykes, câinele actor din Midsomer

Antrenoarea lui Sykes, Gill Raddings, împreună cu câinii pe care îi antrenează. Între ei, Paddy, înlocuitorul lui Sykes în serialul „Crimele din Midsomer'.

Cariera lui Sykes începe în 2006, în clipuri publicitare. Celebritatea i-a adus-o rolul lui Harvey dintr-o serie de reclame care încureajează adopția câinilor fără stăpân, în 2010. În aceste clipuri, Sykes este văzut călcând rufe, spălând vase și chiar conducând mașina cu copiii spre școală. Face peste un milion de vizualizări pe youtube și are peste 11.600 de fani pe Facebook.

Gill Raddings, antrenoarea și proprietara lui Sykes, spune că bătrânul actor se bucură de binemeritata odihnă. Este sănătos și tonic și nu se plictisește. Antrenoarea lui are grijă să-l antreneze în continuare în activități fizice, ca să se bucure de o bătrânețe sănătoasă și de o viață îndelungată.

Rolurile lui Sykes în filme

Sykes, câinele actor din Midsomer, are în spate o carieră bogată.
În cinematografie, a deținut roluri în:

  • Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street
  • Cealaltă moștenitoare Boleyn
  • Prinţul Persiei: Nisipurile timpului
  • Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre
  • Înfruntarea titanilor

Apare, de asemenea, în serialele britanice:

  • Crimele din Midsomer
  • Cranford

Crimele din Midsomer Paddy

Serialul „Crimele din Midsomer' se află la sezonul 19, pe care îl vom putea urmări de pe 8 iunie, în fiecare joi, de la ora 21.00. Începând cu acest sezon, familia Barnaby are un nou câine: pe tânărul Paddy, un terrier încrucișat în vârstă de doi ani. Gemenele Abbie și Georgia care o interpretează pe Betty, și care, între timp, au crescut, au un nou partener de joacă pe platou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte