Superstiții din ziua nunții: Ce nu e bine să faci

mireasa-2

foto mireasă via Shutterstock

Mirele va fi mereu fidel dacă….

O altă tradiție veche spune că mireasa trebuie să se uite prin verighetă la mire și să spună 'cum nu-mi iese din ochi, așa să nu-mi iasă din cuvânt'. Astfel, soțul îi va fi mereu loial.

Sparge sticle sau pahare la nuntă

Orice obiect din sticlă care se sparge după ceremonia de nuntă sau la petrecere este de bun augur, deoarece arată că 's-a spart' necazul.

Nu se dau ceasuri cadou la nuntă

Nu îi face cadou mirelui și nu accepta cadouri cu ceasuri, deoarece se spune că zilele alături de noul soț îți sunt numărate. La nunți, în general, este de prost gust să faci cadou un ceas.

Mai porți sau nu pantofii de nuntă?

O tradiție spune că este bine să porți pantofii de la nuntă până se strică și așa vei avea o căsnicie puternică și rezistentă. Pe de altă parte, în alte zone ale țării se crede că nu este bine să mai încalți o dată pantofii, dacă nu vrei să te mai măriți o dată.

Când mireasa aruncă buchetul

Este o tradiție veche ca mireasa să arunce buchetul de flori domnișoarelor venite la nunta ei. Se spune că cea care îl prinde va fi următoarea să se căsătorească. Tot ea primește și voalul miresei.

Ce spun verighetele despre căsnicia voastră

Inelele de căsătorie trebuie să fie netede ca mariajul să fie ușor și frumos. Se spune că dacă verighetele au ornamente complicate și pietre prețioase, și căsnicia va fi la fel de complicată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse