Superstiții din ziua nunții: Ce nu e bine să faci

Cele mai multe femei visează la ziua nunții și cât de frumoasă trebuie să fie aceasta, lipsită de întâmplări neplăcute ce ar putea predestina un viitor nefericit. Superstiții au fost și vor exista mereu, despre orice. Iată-le pe cele legate de ziua nunții:

mireasa

 foto mireasă via Shutterstock

Nunta nu se face în luna mai

Se spune că o căsnicie legată în luna mai se va risipi la fel de ușor ca petalele florilor de cireș. De aceea nunțile în luna mai sunt rare – cei mai mulți dintre miri cred în această superstiție.

Perlele la nuntă aduc nefericire

O mireasă nu ar trebui să poarte perle la nunta sa, nici pe rochie, nici în buchetul de flori și în niciun caz la gât, pentru că semnifică lacrimile, adică va avea o căsnicie tristă, presărată cu supărări.

Nu te căsători de ziua ta!

O altă vorbă din popor spune că nu este bine să te căsătorești de ziua ta sau a mirelui, pentru că ziua vă poate aduce ghinion în căsnicie.

Atragi ghinionul dacă porți sandale în ziua nunții

Chiar dacă te măriți pe timp de vară, se spune că mireasa nu are voie să poarte sandale sau orice fel de pantof deschis la degete, pentru că îi pleacă norocul printre degete.

Mirele nu trebuie să vadă rochia miresei înaintea de nuntă

Chiar dacă viitorii soți locuiesc împreună, se mai spune din bătrâni că mirele nu ar trebui să vadă rochia de mireasă decât în ziua nunții, atunci când vine cu alaiul s-o culeagă pe mireasă.

Mireasa plânge înainte de nuntă?

Atunci căsnicia va fi una fericită! Dacă mireasa plânge chiar înainte de nunta ei, urmează să aibă ani fericiți alături de soțul ei.

Numele scrise pe tălpile pantofilor

Domnișoarele care vin la nunta miresei trebuie să-și scrie numele pe tălpile pantofilor miresei, iar la finalul petrecerii, cea a cărui nume a rezistat cel mai mult, se va mărita următoarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse