Sunetics Laser Unit, un tratament pentru cresterea parului

Sunetics Laser Unit, un tratament pentru cresterea parului

Aparatul Sunetics Laser Unit actioneaza prin intermediul energiei laser low-level, stimuland cresterea parului pe scalp, imbunatatind calitatea acestuia, oprindu-i caderea si stimuland cresterea unor noi fire de par.

Sunetics Clinical Laser Unit stimuleaza foliculii miniaturizati prin energie laser low-level. Un laser concentreaza lungimile de unda ale unei energii specifice intr-un fascicul de lumina colorata. Tehnica Sunetics Clinical Laser Unit emite lumina rosie de la sfarsitul acestui spectru, despre care s-a demostrat ca stimuleaza tesuturile corpului uman pentru cresterea energiei celulare.

Aceasta crestere a energiei imbunatateste procesele celulare, cum ar fi cresterea si eliminarea toxinelor. S-ar putea reduce, de asemenea, inflamarea din jurul foliculilor miniaturizati de par, permitand acestor foliculi sa asimileze mai multe substante nutritive si sa revina la marime normala.

Orice persoana, indiferent de varsta, sex, rasa sau culoarea parului sunt candidatii ideali ai acestei tehnici inovatoare de stimulare a parului rarit, care are inca foliculi activi.

Tratamentul cu Sunetics Laser Unit dureaza minimum 6 luni, sedintele avand o frecventa de 1-2 ori pe saptamana. Costul unei sedinte de 20 de minute este de 50 de lei. Acest tratament sa face in cadrul clinicii Hyperion, din Galati.

Mai multe detalii: 
Tel: 0236 41 03 71
www.clinicahyperion.ro

 

Citeste despre Cauzele caderii parului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate