Studenții de la Drept o plâng pe Teodora Tudose! I-au făcut un filmuleț comemorativ impresionant

Studenții de la Drept o plâng pe Teodora Tudose! I-au făcut un filmuleț comemorativ impresionant

Povestea Teodorei Tudose a impresionat o țară întreagă. Tânăra și-a pierdut viața pe un pat de spital din Viena pe data de 27 februarie, după o luptă cruntă cu o boală grea și foarte rară. Fata era din Buzău și era o studentă eminentă, cu note foarte bune, la Facultatea de Drept de la Universitatea București.

Teodora Tudose avut o viață perfect normală până spre finalul anului trecut, când în luna noiembrie a început să aibă dureri de cap foarte puternice inexplicabile. După mai multe controale, medicii au avut pentru ea un diagnostic crunt: encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA și anticorpi AMPA. Acesta a fost un caz foarte rar, despre care doctorii au spus că a fost al doilea din România.

Astăzi, părinții Teodorei trec prin momente cumplite, greu de imaginat și se pregătesc să-și conducă fata pe ultimul drum.

Colegii de la Drept i-au făcut Teodorei Tudose un filmuleț comemorativ impresionant

Teodora Tudose a fost foarte iubită și apreciată de colegii săi de facultate, dar și de profesori. Se preocupa mereu școală și îi plăcea foarte mult ceea ce făcea, ba chiar se implica în tot felul de activități suplimentare.

Colegii săi au adunat câteva imagini din timpul vieții fetei și au realizat un filmuleț de-a dreptul impresionant. Ei au povestit prin intermediul unor fotografii, dar și câteva cuvinte pline de emoție cum început chinul prin care a trecut Teodora Tudose.

Urmărește materialul video de mai jos!

Studentul Alexandru Stoica este cel care a postat pe pagina sa de socializare acest filmuleț. El a scris și un mesaj emoționant pentru colega lui care a plecat la ceruri.

„Am crescut împreună cu tine, Teo. Am crescut și o echipă amândoi. Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat și promit că vom face anul ăsta Genial așa cum ți-ai dorit. Oricum ai fost mai bună decât mine mereu. Academic te va iubi pentru totdeauna, Alex. #alăturideteo', a scris Alex Stoica.

Dumnezeu să o odihnească pe Teodora Tudose și să le dea putere celor dragi să treacă ușor peste această dramă!

Pentru a vedea mai multe imagini cu tânăra deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și: 

Studenta de la Drept, Teodora Tudose, A MURIT, aseară, la un spital din Viena

Adevărul crunt despre boala studentei Teodora Tudose: a purtat în pântece embrionul fratelui geamăn

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri