StriVectin recunoscut pentru realizarile exceptionale in sanatatea pielii datorita tehnologiei Niacin

NEW YORK, octombrie 2011 – StriVectin ® a fost una dintre cele trei marci premiate de Fundatia Cancerului de Piele din Statele Unite ale Americii cu “Skin Sense Award 2011”.

Acest premiul decernat la gala anuala a fundatiei, recunoaste realizarile de exceptie in domeniul sanatatii pielii ale acestei marci. Compania Strivectin a fost recunoscuta pentru molecula NIA-114 ™, o tehnologie brevetata dupa 30 de ani de cercetari in repararea ADN-ului si de prevenire a cancerului de piele.

StriVectin Aducand cercetarea medicala si de ingrijire a pielii la un nou nivel, tehnologia Strivectin NIA-114 ™ a dovedit rezultate exceptionale in lupta anti-imbatranire si de reparare a pielii.

"Misiunea noastra este de a repara si reconstrui pielii straturi sanatoase, deoarece credinta noastra este ca pielea sanatoasa este cu adevarat cea mai frumoasa piele ", a declarat Melisse Shaban, CEO al companiei StriVectin.

Despre tehnologia StriVectin:
Dezvoltarea de catre StriVectin a moleculei Niacin (vitamina B3), denumita NIA-114 ™ este rezultatul a peste 30 de ani de cercetare de catre dr. Myron si Elaine Jacobson, renumiti biochimisti si membri ai Centrului de Cancer Arizona. Totul a inceput cu studiile lor privind mecanismele prin care celulele evita in mod natural dezvoltarea cancerului de piele care au condus la concluziile asupra faptului ca niacina are multiple functii in celulele pielii. Peste mai multi ani, incluzand cercetari partial finantat de catre Institutul National de Sanatate din SUA, au continuat sa studieze modul in care niacina este implicata in modul in care celulele raspund la deteriorarea ADN-ului.

Cu mai mult de 14 studii clinice care au inclus 600 subiecti si 57 patente la nivel mondial, dovedind mecanismele sale unice si beneficiile pentru piele, siguranta si tolerabilitatea deosebita, fara efecte secundare, precum si compatibilitatea acestuia cu alti agenti de ingrijire a pielii, NIA-114 ™ este acum o tehnologie de ingrijire a pielii de referinta pentru anii urmatori.

De fapt, NIA-114 ™ datorita eficientei deosebite a fost aleasa de catre Institutul National al Cancerului din SUA pentru a fi studiata de acum incolo ca un posibil agent pentru prevenirea cancerului de piele.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate