Stratul de zăpadă de pe Transalpina are patru metri! Se intervine cu utilaje de deszăpezire

Stratul de zăpadă de pe Transalpina are patru metri. Peste zăpada netopită de peste iarnă s-a depus încă un strat, de aproximativ 70 cm, la ultima ninoasre care a avut loc pe 1 mai. 

Stratul de zăpadă de pe Transalpina este mai înalt decât utilajele de deszăpezire

Drumul este închis circulaţiei rutiere, iar angajaţii din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova acţionează în zonă pentru deszăpezire. Potrivit reprezentanţilor DRDP Craiova, stratul de zăpadă ajunge la patru metri pe tronsonul Rânca-Obârşia Lotrului. Stratul de zăpadă, acumulat din iarnă, este mai înalt decât utilajele cu care muncitorii intervin pentru deszăpezire. De pe versanţi au căzut pe carosabil multe pietre, care sunt prinse într-un strat de gheaţă, astfel încât se lucrează cu dificultate. Zăpada a fost curăţată de pe aproximativ şapte kilometri de drum, între localităţile Rânca şi Obârşia Lotrului.

Stratul de zăpadă, acumulat din iarnă, este mai înalt decât utilajele cu care muncitorii intervin pentru deszăpezire. Transalpina este închisă circulaţiei rutiere încă din luna octombrie 2018 și nu se cunoaște data la care Transalpina va fi redeschisă circulaţiei rutiere.

În prezent, pe Transalpina se poate circula doar până în zona Rânca (judeţul Gorj) şi între Sebeş (judeţul Alba) şi Obârşia Lotrului (judeţul Vâlcea).

Citeste si

Spirometrii GRATUITE la sfârșitul acestei săptămâni

Eu te cred, da tu mă minți', o super-comedie cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu, ce va avea premiera oficială pe 13 mai

Sursa foto: libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri