„Sanie cu zurgălăi” în spectacolul „Vienna Classic Christmas”

„Sanie cu zurgălăi” în spectacolul „Vienna Classic Christmas”

Macheta VIENNA BUCURESTI  130x75mm

Anul acesta, Strauss Festival Orchestra Vienna se va desfăşura cu participarea sopranei Felici Filip şi a tenorului Robert Nagy, pe data de 20 decembrie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Ansamblul vienez Strauss Festival Orchestra Vienna va interpreta, în premieră, cel mai cunoscut cântec românesc şi totodată cel mai cântat în lume: „Sanie cu zurgălăi', compoziţia lui Richard Stein.

Piesa a fost selectată special de soprana Felicia Filip pentru programul spectacolului „Vienna Classic Christmas', care va avea loc  la Sala Palatului, pe 20 decembrie, de la ora 19.30.

Soprana Felicia Filip va interpreta şi o arie celebră din opereta lui Johann Strauss „Sânge Vienez,,.

 Vocea tenorului Robert Nagy a făcut senzaţie în toată Europa, iar repertoriul său este pe măsură. În spectacolul „Vienna Classic Christmas' Robert Nagy va aduce emoţie şi bucurie spectatorilor prin interpretarea compoziţiilor maestrului operetei Franz Lehar, între care Aria „Dein ist mein ganzes Herz' din opereta „Ţara surâsului'.

Strauss Festival Orchestra Vienna, ansamblul fondat în 1978 de celebrul dirijor  Peter Guth, a pregătit pentru spectacolul din România un program asemănător cu cel pe care îl susţine la celebrul Concert de Anul Nou din Viena.

Strauss Festival Orchestra Vienna concertează pentru al cincilea an consecutiv înRomânia şi de fiecare dată spectacolele au fost sold-out.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Naţional, în Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Magazinul Unirea (parter), Staţia de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 100 de lei categoria a II-a, 50 de lei categoria a III-a.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri