Cel mai mare regret al Stelei Popescu: “E singurul lucru de care îmi pare rău…”

Cel mai mare regret al Stelei Popescu

Stela Popescu a fost o mare actriță, iar rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul carierei au făcut istorie. Dispariția fulgerătoare a actriței a îndurerat o țară întreagă.

Îndrăgita actriță Stela Popescu a fost găsită fără viață ieri, de către fiica sa adoptivă. Chiar dacă medicii au ajuns rapid la fața locului, nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața, putând doar să constate decesul. În urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că Stela Popescu a murit în urma unui accident vascular cerebral.

Cel mai mare regret al Stelei Popescu

După o viață petrecută pe scenă, Stela Popescu a murit purtând un mare regret în suflet. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, actrița a mărturisit un lucru care o apasă.

“Lumea noastră, a actorilor, s-a împrăștiat un pic prea tare. Nu cred că o se ne mai întâlnim dincolo. Ăsta e singurul lucru de care îmi pare rău, că se termină viața asta atât de frumoasă”, a mărturisit Stela Popescu într-un interviu, potrivit a1.ro.

Moartea Stelei Popescu i-a lăsat fără cuvinte pe actorii de seamă ai României. Cel care i-a fost alături pe scenă o viață întreagă, Alexandru Arșinel, nu și-a putut stăpâni emoțiile, fiind vizibil afectat de dispariția actriței. Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica, iar cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu pot merge începând de astăzi, de la ora 11.00, la Teatrul „Constantin Tănase, unde va fi depus trupul neînsuflețit al actriței.

Foto: facebook

Citește și:

Motivul pentru care Stela Popescu nu a avut copii biologici

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Ion Dichiseanu deplâng moartea marii actrițe Stela Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete