Alexandru Arșinel, mesaj emoționant după moartea Cristinei Stamate: “Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză”

mesaj Alexandru Arșinel după moartea Cristinei Stamate

La doar o zi de la înmormântarea Stelei Popescu, o altă actriță de succes s-a stins, lăsând în urmă o mare tristețe. Cristina Stamate a murit în această dimineață, aceasta având multiple probleme de sănătate. 

Lumea teatrului românesc este din nou în doliu, asta după ce o altă actriță care aducea zâmbetul pe buze oamenilor s-a stins. Moartea Cristinei Stamate a îndurerat o mulțime de persoane, marii actori ai României fiind puternic afectați de această veste.

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” a pierdut în doar câteva zile două nume grele ale teatrului, două actrițe cu o carieră solidă în spate. După ce vestea că actrița Cristina Stamate a murit a fost făcută publică, Alexandru Arșinel a transmis un mesaj emoționant.

“Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză, să se oprească. Mi-e teama că generaţia asta a noastră extraordinară începem să ne intrăm în mână. Era într-o stare grav. De doi ani avea probleme mari de sănătate, a fost operată pe inima şi a suferit mult”a spus actorul Alexandru Arșinel pentru Mediafax.

Cristina Stamate avea 71 de ani și a murit în această dimineață, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Actrița a fost internată de urgență săptămâna trecută, asta după ce starea ei de sănătate s-a degradat. Actrița avea probleme serioase cu inima, iar în urmă cu doi ani, în anul 2015, actrița a suferit o intervenție pe cord deschis.

De-a lungul carierei, Cristina Stamate a urcat pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” și a interpretat roluri memorabile în piese de teatru ca  „Arca lui Nae și Vasile', „Bufonii Regelui', „Idolul femeilor', „Revista Revistelor' și „Vara nu-i ca iarna'.

Foto: facebook

Citește și:

Drama care i-a marcat viața Cristinei Stamate. De ce nu a devenit actrița niciodată mamă?

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din nou în doliu. Actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala

A murit Cristina Stamate! Actriţa avea 71 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete