Stațiuni cu apă sărată din România

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Apa sărată este cel mai bun remediu pentru afecțiunile reumatice, motiv pentru care turiștii iau cu asalt astfel de stațiuni în timpul sezonului cald. 

Curele cu apă sărată au multiple beneficii pentru sănătate, ele având capacitatea de a trata foarte multe afecțiuni. Astfel, băile cu apă sărată sunt recomandate persoanelor care suferă de reumatism, scolioză, probleme dermatologice, probleme respiratorii, boli ginecologice sau vor să se recupereze după ce au trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Chiar dacă este o sursă de sănătate pentru anumite persoane, apa sărată este contraindicată celor care prezintă afecțiuni cronice. Mai exact, bolnavii de cancer, cei care se confruntă cu tumori maligne sau au probleme cu tensiunea ar trebui să evite aceste locuri, apa sărată putând să le înrăutățească starea de sănătate. Nici femeilor însărcinate nu le este recomandat să meargă în stațiunile cu apă sărată și asta pentru că salinitatea acestora poate cauza probleme în dezvoltarea sarcinii.

În România există o mulțime de stațiuni cu apă sărată, în care turiștii pot merge pentru a se relaxa și a-și rezolva diferite probleme de sănătate. Astfel, cum sezonul cald este foarte aproape, poți alege o astfel de destinație în cazul în care îți dorești să îți încarci bateriile.

Urmărește materialul video pentru a vedea câteva stațiuni cu apă sărată din România.

Foto: facebook

Citește și:

Locuri din România cu puteri miraculoase. Aici se împlinesc cele mai arzătoare dorințe

Acesta este cel mai vechi sat din România. Aici timpul parcă se oprește în loc

Cele mai spectaculoase teatre ale lumii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video