Cele mai spectaculoase teatre ale lumii

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Ziua Mondială a Teatrului este celebrată în fiecare an pe data de 27 martie. În această zi se organizează tot felul de evenimente și spectacole care sunt menite să scoată în evidență frumusețea și farmecul artei teatrale.

Ziua Mondială a Teatrului aduce în prim-plan valorile acestei arte. Această zi a fost creată de Institutul Internaţional de Teatru' în cadrul Congresului Mondial de la Viena în anul 1961 şi a fost sărbătorită prima oară în 1962.  Cu ocazia acestui eveniment, în fiecare an o personalitatea marcantă este invitată să își expime în mod liber gândurile și trăirile referitoare la tot ceea ce înseamnă lumea teatrului.  Discursul susținut este tradus în peste 50 de limbi și reprezintă mesajul internațional care însoțește acest eveniment. În acest an, cea care va ține un discurs despre frumusețea artei teatrale este actrița  Isabelle Huppert.

Teatrul este considerat ca fiind una dintre cele mai vechi forme artistice, motiv pentru care și clădirile în care se desfășurau  spectacolele erau în trecut impunătoare și aveau o arhitectură aparte.

Pentru a vedea cele mai spectaculoase teatre ale lumii, atât din trecut, cât și din prezent urmărește materialul video de mai sus.

 

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cele mai frumoase lacuri din lume

Cele mai frumoase cascade din România. Trebuie să ajungi și tu aici

Locul în care dorințele devin realitate. Trebuie să ajungi aici

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video