Locuri din România cu puteri miraculoase. Aici se împlinesc cele mai arzătoare dorințe

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
În România există foarte multe locuri recunoscute pentru puterile loc miraculoase. Oamenii se adună aici în speranța că cele mai arzătoare dorințe ale lor vor deveni realitate.

În fiecare an, românii, dar și străinii se înghesuie să viziteze anumite locuri despre care se spune că ar avea puteri miraculoase. Dacă unii merg în aceste zone pentru a se ruga, fiind convinși de puterile divine pe care le vor găsi aici, alții vin doar din curiozitate. În lume există foarte multe locuri renumite pentru capacitatea lor de a face ca dorințele să devină realitate, iar câteva se află chiar în România.

Acestea sunt locurile din România, celebre pentru puterile lor miraculoase.

1. Crucea de la Mănăstirea Coșlogeni

În județul Călărași există un loc în care credincioșii vin în număr foarte mare. Aici se află o cruce despre care se crede că are puteri tămăduitoare. Pelerinii vin la Mănăstirea Coșlogeni pentru că în acest loc se spune că bolile pot fi vindecate, iar blesemele vor fi dezlegate.

2.  Izvorul tămăduitor de la Izbuc

Mănăstirea Izbuc se află în județul Bihor și este considerată ca fiind cel mai vechi lăcaș de cult din zonă.  Aici, există un izvor unic în Europa, care izvorăște uneori dintre pietre. Apa acestui izvor este considerată tămăduitoare și se crede că în Vinerea Luminată ea se transformă în leac care vindecă chiar și cele mai grave boli.

3.  Schitul Colțul Chiliilor

Schitul Colțul Chiliilor se află în mijlocul pădurii,în partea de nord a munților Piatra Craiului, mai exact în Zărnești. În acest loc se spune că se înfăptuiesc minuni, iar credincioșii se adună aici pentru a se ruga. Pe drumul până la Schitul Colțul Chiliilor, credincioșii pot vedea 9 cruci, iar odată ajunși în poiana în care se află locașul de cult, aceștia pot vedea și o bisericuță mică amenjată în interiorul unei  peșteri.

4. Mănăstirea Hagigadar

În România există o singură mănăstire armenească, mai exact Mănăstirea Hagigadar. Această mănăstire se afla în apropierea orașului Suceava. Legat de acest loc se spune că celor care ajung aici li se vor împlini dorințele, însă pentru asta trebuie să respecte un anumit ritual. Mai exact, pelerinii trebuie să urce dealul mănăstirii în genunchi, să înconjoare lăcașul de cult de 3 ori, iar apoi să meargă la preot pentru ca acesta să le citească câteva rugăciuni importante..

5.  Peștera Muierilor

Peștera Muierilor este una dintre cele mai frumoase din România. Pe lângă frumusețea ei, aceasta este renumită și pentru puterile miraculoase pe care le are. Mai exact, se spune că cei care pășesc în interiorul acestui loc se vor vindeca de boli precum astmul, diabetul, depresiile, reumatismul, insomnia sau dereglările hormonale. Acest loc este benefic și pentru femeile care îți doresc să devină mame, mai ales pentru cele care au probleme legate de fertilitate.

6.  Schitul Șatra Pintii

Cei care ajung la Schitul Șatra Pintii pot descoperi mai multe izvoare despre care se crede că au puteri tămăduitoare. Tot în acest loc există și o fântână cu apă, veche de pe vremea haiducului Pintea, iar despre această apă se spune că are puterea de a vindeca foarte multe boli.

7.  Troița de la Ionești

Troița de la Ionești a devenit celebră după ce aici s-au întâmplat mai multe miracole. Aceasta se află în județul Argeș și a fost ridicată după ce un bătrân a visat-o pe Maica Domnului timp de trei nopți la rând. În vis, bătrânului i se cerea să clădească un loc de rugăciune lângă fântâna de la Ioneşti și astfel a apărut Troița de la Ionești.

 

Foto:facebook

Citește și:

Tradiții, obiceiuri și superstiții în Săptămâna Mare! Ce trebuie să faci în fiecare zi ca să îți meargă bine

Tradiții, supersiții și obiceiuri de Florii! Ce trebuie să faci în Duminica Floriilor dacă vrei să ai un an de succes?

În ce condiții sunt scutiți creștinii de post. Tu de încadrezi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro