Spectacolul cu care doi patinatori canadieni au devenit celebri în toată lumea. Au fost premiați cu medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă 2018

Vezi pozele

Tessa Virtue și Scott Moir au cucerit întreaga lume cu reprezentația lor de la Jocurile Olimpice de iarnă 2018 de la Pyeongchang. Este vorba despre perechea de patinatori de origine canadiană care a fost premiată cu medalia de aur, pentru dansul lor incredibil pe care l-au realizat pe gheață.

Patinatorii Tessa Virtue și Scott Moir au obținut 118.10 puncte și s-au clasat pe primul loc în competiție la proba de dans liber pe echipe, potrivit time.com. Cei doi se numără printre cei mai titrați patinatori din lume. Până acum, au patru medalii olimpice și sunt la egalitate cu patinatorul suedez din anii’ 20-30 Gillis Grafstrom și cu patinatorul rus Evgheni Plushenko.

Spectacolul cu care doi patinatori canadieni au devenit celebri în toată lumea

Datorită reprezentației celor doi, Tessa Virtue şi Scott Moir, Canada a acumulat 73 de puncte şi i-a devansat pe Sportivi Olimpici din Rusia (OAR), 66 puncte, câştigătorii programului liber feminin. Poziţia a treia a fost ocupată de Statele Unite (62 puncte), urmată de Italia (56 puncte) şi Japonia (50 puncte).

Spectacolul oferit pe gheață de Tessa Virtue și Scott Moir a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor acestui sport. Admiratorii au remarcat chimia excepțională dintre cei doi, precum și alegerea interesantă a melodiei pe care pe care au realizat dansul, și anume reinterpretarea din filmul „Moulin Rouge' a piesei Roxanne.

Concursul de patinaj artistic pe echipe a fost inclus în programul olimpic în 2014, la Soci. Atunci, Rusia a câștigat aurul, urmată de Canada şi SUA.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Tessa Virtue și Scott Moir, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Uber a anunțat că face o nouă schimbare în România. Ce se va întâmpla cu aplicația începând de miercuri, 14 februarie?

Legistația auto, înăsprită! Ce trebuie să știe cei care își doresc să devină șoferi? Titi Aur: „Sunt mulți instructori care nu sunt pregătiți'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri