Spălătoria profesională Clean Carpet tratează covoarele tale cu profesionalism

Cum ai reactiona daca te­-ai duce la un coafor si ti s­ar indrepta parul cu un fier de calcat profesional in locul placii de indreptat parul? Sau daca la cosmetica ti s­ar face tratamentul facial
folosind produse cosmetice din comert in loc de produse si creme profesionale? Ai acceepta aceste servicii ca fiind unele profesionale? Este usor sa facem diferenta de calitate in domeniul acestor servicii pe care le cunoastem, dar este mai greu sa apreciem profesionalismul in domenii mai noi, pe care nu le stim, cum ar fi spalarea proesionala a covoarelor.

covor

CLEAN CARPET este o spalatorie profesionala de covoare ce a fost infiintata in urma implementarii unui proiect cu fonduri europene. Cu ajutorul banilor europeni a fost posibila
achizitionarea celor mai performante echipamente in domeniul spalarii covoarelor. Clean Carpet realizeaza servicii de spalare de inalta calitate folosind doar echipamente si solutii profesionale in domeniu. Pe langa echipamentele si solutile profesionale folosite, pentru a obtine rezultate optime, spalarea profesionala a covoarele presupune realizarea mai multe etape:

Desprafuire

Detasare petelor sau a gumei de mestecat

Indepartare mirosurilor, bacteriilor, acarienilor si germenilor

Albirea ciucurilor

Spalare propriu-­zisa

Centrifugare

Uscarea

Finisare

• Ambalare

Livare si colectare la domiciliul clientului .

Atentie la firmele care ofera servicii de spalare doar cu asigurarea transportului de catre firma lor si care nu permit aducerea covoarelor personal de catre clienti; sub acest serviciu oferit gratuit ascund clientilor sai adevarata modalitate in care spala covoarele, multe dintre ele fiind spalatorii auto.

Cand apelati la o spalatorie de covoare asigurati­va ca veti primi serviciile pe care le doriti, verificati firma si modalitatea in care spala covoarele, chiar daca acest lucru inseamna sa va deplasati la sediul sau punctul de lucru unde functioneaza. Dureaza mai putin si este mai ieftin decat sa va cumparati covoare noi.

Pentru a te convinge ca serviciile oferite sunt cu adevarat profesionale, Spalatoria de covoare CLEAN CARPET te invitam sa o vizitatezi la punctul de lucru din Soseaua Chitilei, nr. 48, sector 1, Bucuresti si beneficiezi de 30% reducere, precum si de ocazia de a vedea intreg procesul de spalare si curatare a covorului.

Spalarea profesionala a covoarelor are ca rezultat covoare pufoase ,viu colorate, dezinfectate, curate pana la baza firului. Spalarea profesionala periodica asigura un mediu sanatos in casa dumneavoastra si un loc optim de a va petrece timpul in compania celor dragi.

Pentru mai multe informatii privind spalarea profesionala a covoarele vizitati site­ul www.spalacovorul.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse