Sos de ciocolata

O sa va placa cu siguranta pentru ca va da un gust deosebit oricarei prajituri sau inghetate.

Ingrediente:

  • 100g ciocolata cu lapte
  • 75 ml lapte
  • 1 lingura frisca nebatuta
  • 15 g zahar tos
  • 15g unt


Mod de preparare:

Topiti ciocolata cu lapte intr-un castron, deasupra unei cratite cu apa care fierbe la foc mocnit. Puneti intr-o craticioara laptele, frisca nebatuta (cu 29-35% continut in grasimi) si zaharul tos si aduceti la punctul de fierbere, batand usor. Turnati in ciocolata topita, amestecand continuu. Adaugati, putin cate putin, untul taiat in cuburi si amestecati pana cand amestecul capata luciu.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sosuri dulci