Sos caramel fondant

Ingrediente:

  • 100g zahar
  • 200g frisca
  • 10g unt

Mod de preparare:

Puneti zaharul pe foc pana se rumeneste, adaugati frisca si lasati sa fiarba timp de 5 minute. Incorporati untul si lasati sa se raceasca.

Aranjarea prajiturii
Umpleti pe jumatate un inel metalic (sau un cerc din hartie mai groasa) cu jumatate din cantitatea de spuma, puneti 1 lingura de sos caramel fondant si umpleti inelul cu restul de spuma. Lasati sa se raceasca la frigider, apoi indepartati inelul.

Pentru a servi, infasurati prajitura intr-o fasie de ciocolata topita si apoi racita.

Reteta furnizata de restaurantul Hotelului Athenee Palace-Hilton din Bucuresti.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sosuri dulci