Șobolani într-un magazin Mega Image din Sectorul 1! Cum a reacționat compania?

Mizeria din Sectorul 1 a ajuns să se vadă şi pe rafturile magazinelor, nu doar pe străzi. Imagini șocante au fost surprinse în cursul zilei de miercuri într-un magazin Mega Image situat pe strada Ion Mincu din sectorul 1 al Capitalei.

Doi șobolani au fost fotografiați pe un raft cu produse de panificație, imaginea devenind rapid virală pe Facebook.

„Șobolani în magazine. În sectorul 1. În Capitala Capitalei! Romprest nu este un operator pe care să îl dorești. Însă, nu așa se soluționează conflictul cu ei. Cu toate astea, până unde acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că luptă cu „mafia'?', a fost mesajul scris pe pagina sa de Facebook de Adrian Moraru, consilier general PNL la Primăria București.

Reprezentanții Mega Image și-au cerut scuze pentru „incidentul neplăcut' și au anunțat că vor închide magazinul pentru deratizare.

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri (marți, n.n.) și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic', au precizat reprezentanții Mega Image într-un comunicat transmis presei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri