Un filipinez și-a botezat copilul în semn de recunoștință pentru meseria lui. Ce nume a ales?

Găsirea numelui perfect pentru copilul tău poate necesita ceva timp și o analiză atentă, dar poate fi și foarte distractiv. De fapt, este una dintre primele și cele mai mari decizii pe care trebuie să le iei ca părinte.

Un bărbat din Filipine a devenit celebru peste noapte după ce a făcut public numele cu care și-a botezat copilul nou-născut.

Mac Pascual a făcut anunțul prin intermediul unei postări de pagina sa de Facebook, care a adunat mii de aprecieri și comentarii, dar și glume din partea utilizatorilor platformei de socializare.

După cum informează tabloidul britanic The Mirror, citând site-ul local de știri Inquirer.net, filipinezul este de meserie web designer. În semn de respect pentru profesia lui, el a decis să-i pună băiețelului lui numele HTML (Hypertext Mark-up Language Rayo Pascual).

Filipinezul a ținut să mai precizeze că numele neobișnuite reprezintă o tradiție în familia lui. El a dezvăluit faptul că atât el, cât și sora lui au fost botezați după denumiri de preparate culinare. Numele său pe scurt este Macaroni 85, în timp ce numele oficial al surorii sale este Spaghetti 88, numerele reprezentând anii în care s-au născut.

Mai mult, sora lui are doi copii, care se numesc Cheese Pimiento și Parmesan Cheese. Poreclele celor doi sunt Chippy și, respectiv, Peewee.

Foto: Daily Mail

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri