SKIN lanseaza primul E-book Reader pentru romani: Iriver Story

Iriver Story, unul dintre cele mai performante ebook readere, a fost lansat pe 11 noiembrie in Coreea, pe 8 Decembrie la Londra si acum este disponibil si in Romania. Compania Skin, unic importator al produselor Iriver in tara noastra, a colaborat cu Editura Litera pentru a oferi cumparatorilor, alaturi de suportul electronic, si un continut digital atragator. Pana la 1 februarie 2010 Iriver Story va putea fi achizitionat exclusiv prin eMAG.ro impreuna cu un card de memorie SD de 2 GB, care contine 50 de carti digitale in limba romana.

In memoria interna de 2 GB pot fi stocate peste 1.600 de carti in format PDF, DOC, PPT, XLS, EPUB sau HWP, iar o astfel de “biblioteca” nu cantareste mai mult de 300 de grame. Ecranul electronic de 6 inch (90X120 mm), realizat cu ajutorul celebrei tehnologii E-Ink, imita fidel senzatia oferita de lectura conventionala si foaia de hartie. Foarte odihnitor pentru ochi, fara efectul de reflexie al ecranelor LCD si cu un consum minim de energie, ecranul E-Ink este ideal pentru aparatele destinate in mod special lecturii.

Pe langa functia principala, insa, Iriver Story Reader ii va cuceri pe utilizatori cu o serie inedita de facilitati si functii, care il fac si mai atragator:

  •  Lectura poate fi insotita de ascultarea melodiilor preferate, deoarece aparatul recunoaste fisiere MP3 si WMV si e dotat cu boxe interne si mufa pentru casti.
  •  Iriver Story poate fi folosit ca reportofon, iar inregistrarile sunt salvate in format MP3.
  •  Utilizatorii care, pe langa pasiunea pentru citit o au si pe cea pentru scris, isi pot salva ideile in memoria aparatului, apeland la functia Note din meniu.
  •  Cei care simt nevoia de organizare pot utiliza agenda electronica, astfel incat programul fiecarei zile sa fie usor de vizualizat.

Domnul Kuno Kim, CEO/Presedinte Iriver a declarat: “Iriver Story ofera o experienta exceptionala cititorilor. Consideram ca Iriver exprima simplitatea si puterea lecturii digitale, acum si in viitor, si produsele noastre sunt concepute pentru a oferi toate caracteristicile pe care utilizatorii le doresc de la un format simplu de utilizat. Scopul nostru este de a ingloba toate functionalitatile acestea intr-un cititor de carti digitale cu lumina, portabil si cu capacitate ridicata.”

Incepand cu 15 decembrie, “Craii de Curtea Veche”, operele integrale ale lui Mihai Eminescu si Ion Luca Caragiale cantaresc impreuna doar 300 de grame. In plus, Iriver Story este foarte usor de utilizat, disparand problema intoarcerii paginii in pozitiile incomode din metrou si alte mijloace de transport in comun. Chiar si cei mai conservatori cititori, cei pentru care mirosul de tipar si atingerea hartiei fac parte integranta din farmecul lecturii, vor fi cuceriti de acest produs si vor fi nevoiti sa recunoasca faptul ca, in anumite momente, este mult mai confortabil si ademenitor decat un volum printat de 1000 pagini. Iar experienta inedita nu va face decat sa confirme ideea ca lectura digitala nu o exclude pe cea clasica, o imbogateste doar.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte