Sfaturi de beauty şi sănătate de la specialişti

ALEX1323

În cadrul seminarului de sănătate susţinut marţi, 30 octombrie, de revista Avantaje şi Aquatique, la Hotelul Cişmigiu, cititoarele noastre au putut afla de la specialişti informaţii utile de frumuseţe şi sănătate

Hair stylistul, Sorin Stratulat, ne-a dezvaluit care au fost tendinţele anului 2013 în materie de hair styling şi cum poţi avea un look desăvârşit.

Astfel, un look care se potriveşte oricui este cel natural, pentru care însă ai nevoie de produse profesionale pentru a ajuta parul: şampon, balsam, mască cu vitamine.

Un must al anului 2013 a fost bretonul, care, mai nou, se poate ataşa în saloanele de specialitate.

În sezonul rece, se poartă părul prins în coadă şi lăsat pe ceafă, sau cel care are un aspect umed. Look ul cu părul umed se obţine prin utilizarea produselor de specialitate: gel, fixativ, etc.

Lectorul universitar dr. Lygia Alexandrescu, specialist în nutriție, ne-a reamintit cât de importantă este hidratarea cu o apă minerală fără sodiu, cum este Aquatique.

O apă minerală care nu conţine sodiu este optimă pentru a pregăti mâncarea copilului, deoarece rinichii acestuia în primii ani de viaţă sunt foarte sensibili.

Dr. Gianina Manea, medic primar dermatolog, ne-a vorbit de alegiile pe care atât bebeluşii cât şi adulţii le pot dezvolta din cauza consumului de apă cu sodiu, sau a produselor de pe piaţă care conţin sodiu alimentar.

Consumul de apă este vital pentru a avea o piele frumoasa, deoarece un colon curat şi un organism sănătos se vor reflecta în exterior. Dacă organismul nu este hidratat va reţine toxinele, iar organele interne se vor îmbolnăvi.

La acest eveniment, moderat de Daniela Palade Teodorescu, redactor-sef Revista AVANTAJE, au participat aproape 60 de cititoare, care au fost răsfăţate cu mici suprize dulci oferite Cofetaria Nestor.

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii