Sfat prețios din partea nutriționistei Mihaela Bilic: “Renunțați o lună la…Veți slăbi, vă promit!”

Sfat prețios din partea nutriționistei Mihaela Bilic

Lupta pentru o siluetă impecabilă începe, de cele mai multe ori, în farfurie. Făcând cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre alimentație și transformând sportul într-un obicei zilnic, grăsimea depusă în cele mai inestetice zone începe să dispară. Pentru cei care își doresc să slăbească rapid, nutriționista Mihaela Bilic are un sfat prețios și foarte ușor de pus în practică.

Se vorbește tot timpul despre mâncatul sănătos, însă cei care sunt la dietă întâmpină deseori dificultăți la acest capitol, tocmai pentru că nu știu care sunt alimentele la care ar trebui să renunțe pentru ca rezultatele să apară rapid. Chiar dacă aleg să mănânce fructe, legume sau carne slabă, kilogramele în plus se încăpățânează să dispară, iar acest lucru se întâmplă din cauza modul în care sunt gătite alimentele.

Sfat prețios din partea nutriționistei Mihaela Bilic: “Renunțați o lună la…Veți slăbi, vă promit!”

Mihaela Bilic, medic nutriționist, a explicat într-o postare mai veche pe contul de facebook cât de important este ca alimentele să fie gătite corect. Astfel, nutriționista este de părere că pentru a slăbi rapid, cei care au câteva kilograme în plus ar trebui să elimine uleiul din alimentație. Făcând această schimbare, rezultatele apar după doar o lună.

“Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate și sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic și multe calorii. Orice poți mânca rece în picioare, în mașină sau în canapea la televizor îngrașă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniță. Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri.
Dar și gătitul ăsta poate fi o capcană dacă nu suntem atenți la ulei. Avem în tradițiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiță”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunțați o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiți ce gust are mâncarea fără el. Lăsați doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veți slăbi, vă promit!”, a scris Mihaela Bilic pe facebook.

Mihaela Bilic atrage atenția că orice preparat se poate transforma rapid într-o bombă calorică atunci când uleiul este folosit pentru prepararea acestuia. Renunțând la ulei și având o alimentație echilibrată, cei care vor să scape de kilogramele în plus vor reuși să obțină rezultate vizibile într-un timp cât mai scurt.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Oana Cuzino a dezvăluit ce alimente ar trebui consumate pentru a elimina celulita: “Trebuie să renunțăm în mod clar la …”

Ce să faci la prima oră a dimineții pentru a avea o siluetă de invidiat? Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți

Care este dieta modelelor Victoria’s Secret. Este bogată în grăsimi bune și în proteine și săracă în carbohidrați

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati