Care este semnificația inelului negru pe care îl poartă prințul Harry?

De fiecare dată când alege să poarte bijuterii, prințul Harry optează pentru cele care au o valoare sentimentală. Dacă despre brățara pe care o poartă tot timpul pe mâna dreaptă știm că îi amintește de mama sa, dar și de un loc cu adevărat special pentru el, Africa, nu puțini sunt cei care s-au întrebat care este semnificația inelului negru pe care îl poartă prințul Harry și cu care a fost fotografiat încă de la începutul turneului din Australia.

Având în vedere că poartă doar bijuterii care au în spate o adevărată poveste, foarte multe persoane au legat inelul negru de momentul în care ducii de Sussex au anunțat că urmează să devină părinți. Astfel, prima ipoteză a fost că bijuteria este un cadou din partea lui Meghan Markle și că din acest motiv prințul Harry îl prețuiește atât de mult.

Care este semnificația inelului negru pe care îl poartă prințul Harry?

Dincolo de posibila valoare sentimentală a acestui inel, bijuteria are o importanță majoră atunci când vine vorba despre sănătate. Inelul negru nu este doar un accesoriu ci este, de fapt, un gadget modern care are capacitatea de a măsura ritmul cardiac, nivelul de activitate, dar și odihna. Inelul stabilește o conexiune cu smartphone-ul, ceea ce îl face pe cel care îi poartă să aibă un control mai mare asupra sănătății.

“El și Meghan sunt foarte preocupați de starea lor de sănătate. Suntem fericiți să vedem că prințul Harry pune atât de mult accent pe sănătate.”, a spus Rebecca Robbins, de la Școala de Medicină din NYU, potrivit thesun.co.uk.

Înainte de a deveni părinți pentru prima oară, Meghan Markle și prințul Harry vor să fie în cea mai bună formă, lucru care explică decizia ducelui de Sussex de a purta un astfel de inel.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii în care prințul Harry a fost surprins purtând faimosul inel negru.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Primele fotografii cu băiețelul Elei Crăciun: Sentimentul de a-ți ține pentru prima dată în brațe copilul…'

Oana Cuzino a dezvăluit ce alimente ar trebui consumate pentru a elimina celulita: Trebuie să renunțăm în mod clar la …'

Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții. Vezi diferența?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete